Eski Eşinin 'Nafaka Yükseltilsin' Davası Fikret Kuşkan'ı İsyan Ettirdi - Son Dakika
Magazin

Eski Eşinin 'Nafaka Yükseltilsin' Davası Fikret Kuşkan'ı İsyan Ettirdi

Fikret Kuşkan'ın boşandığı eşi, çocuğunun nafakasının yükseltilmesi için mahkemeye başvurdu. Dilekçeye giren "8 yaşında çocuğa aylık 2 bin lira mutfak masrafı" Kuşkan'ı isyan ettirdi.

07.07.2016 12:59  Güncelleme: 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fikret Kuşkan, eski eşi Bahar Kerimoğlu ile mahkemelik oldu. Kerimoğlu'nun iştirak nafakasının 25 bin liraya yükseltilmesi için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmasının ardından, Kuşkan'ın avukatı sunduğu dilekçeyle talebe itiraz etti:

2 BİN LİRA MUTFAK VE KASAP MASRAFI

"Davacının talepleri daha çok kendi ihtiyaçları içindir. Kişisel harcamaları için bu davayı açtığının ve müvekkilimi kişisel gelir kapısı olarak gördüğünün açık kanıtıdır. Zaten boşanma sırasında davacıya tazminat ve öncesinde ev verilmiştir. 8 yaşında bir çocuk için aylık 2 bin lira mutfak ve kasap masrafı yapıldığının iddia edilmesi, hayatın olağan akışına aykırıdır. Müvekkilimin çocuğu için ödediği 8 bin 46 lira iştirak nafakasının çocuğun yaşamı için yeterli hatta fazla olduğu açıktır. Müvekkilim yeniden evlenmiştir ve yakında Kuzgun'un yeni bir kardeşi doğacaktır. 19 bin lira ev kredisi ödemektedir ve şu an işsizdir. 2015 yılı kazancı 317 bin 316 liradır. Yeni bir çocuğu olacağı ve 19 bin lira ev kredisi ödediği için mevcut nafaka bile ağır gelmektedir. Dava reddedilsin."

Eski Eşinin \'Nafaka Yükseltilsin\' Davası Fikret Kuşkan\'ı İsyan Ettirdi

Son Dakika Magazin Eski Eşinin 'Nafaka Yükseltilsin' Davası Fikret Kuşkan'ı İsyan Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • bilge: İşte böyle kadınlar da var adamı yolunacak kaz gibi görüyorlar.Bu hemcinslerimi kınıyorum. 31 1 Yanıtla
  • koltuk: Kadının derdi adama hayatı zehir etmek ondan sonra kadın katili diyorlar bu yasa erkeyin katil olması için yapılmıştır 27 4 Yanıtla
  • pes: Böyle kadınları allah islah etsin kan emici yaratıklar aldıkları paralarda haram zaten. Millet 1300 lirayla gecinmeye calisiyor, bu sekiz yaşındaki cocugun mutfak masrafi 2000 diyor. 20 2 Yanıtla

Advertisement