Fikret Orman, Ahmet Fetgeri Parkı'nın Açılışını Yaptı - Son Dakika
Spor

Fikret Orman, Ahmet Fetgeri Parkı'nın Açılışını Yaptı

Fikret Orman, Ahmet Fetgeri Parkı\'nın Açılışını Yaptı

Kocaeli’de Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün kurucusu Ahmet Fetgeri Aşeni’nin ismi verilen parkın açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “İnşallah 2016’daki görev süremiz bitene kadar tesis sayısını 7-8’e çıkartmaya çalışıyoruz” dedi.

21.09.2014 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kurucusu Ahmet Fetgeri Aşeni'nin ismi verilen parkın açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "İnşallah 2016'daki görev süremiz bitene kadar tesis sayısını 7-8'e çıkartmaya çalışıyoruz" dedi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kurucusu Ahmet Fetgeri Aşeni'nin ismi verilen bir park açıldı. Gölcük Beşiktaşlılar Derneği tarafından ağaçlandırılan parkın açılışına Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Gölcük Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Fikret Yılmaz, "Ahmet Fetgeri Parkı'nın açılışı için dikmiş olduğumuz ağaçlar bundan yaklaşık 4-5 yıl önce efsane başkanımız, onursal başkanımız, büyük insan Süleyman Seba'nın da kazma salladığı gün dikilmişti. O ağaçların hepsi şu anda gördüğünüz gibi boyumuzu aştı. Bu mutlu günde bizi yalnız bırakmayan hatta Yübaşılar sahilinde şu andaki başkanımız Fikret Orman'ın da kazma salladığı ağaçlar var. Kendisine de buradan şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Programda konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise, "Ahmet Fetgeri, Beşiktaşlılar için çok önemli bir insan. Bugün Beşiktaş buralarda bu kadar itibarlı bir kulüp, bizler bu kadar büyük bir camianın mensubu, ben ve arkadaşlarım bugün yönetim kurulu başkanı isek o insanların ektiği fidanlar ile buralara geldik. Bunun için de bizim ceddimize sahip olmamız lazım. Onları iyi anmamız lazım ve onların ahlakını insanların hatırlayacağı yatırımlar yapmamız lazım. Gelir gelmez eski ikinci başkanımız Şevket Belgin adına bir spor salonu yaptık. Sonra Baba Hakkı adına bir altyapı tesisi yaptık ve buna hızlı hızlı devam ediyoruz. İnşallah 2016'daki görev süremiz bitene kadar bu sayıyı bir 7-8'e çıkartmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fikret Orman, Ahmet Fetgeri Parkı'nın Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement