Fikret Orman, Beşiktaş Taraftarına Rest Çekti! - Son Dakika
Spor

Fikret Orman, Beşiktaş Taraftarına Rest Çekti!

Fikret Orman, Beşiktaş Taraftarına Rest Çekti!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olimpiyat Stadı'nı doldurmayan taraftarlarına rest çekti: "Gerekirse bütün maçları Ankada'da, İstanbul dışında oynarız"

30.10.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe derbisi öncesi düzenlediği basın toplantısında rest çekti!

Olimpiyat Stadı'na ulaşım problemleri nedeniyle fazla taraftar gitmemesini eliştiren Orman, deplasmanlardaki taraftar kitlelerini ise "acayip" diye tanımladı. İstanbul'dan Ankara'ya, Kayseri'ye hatta Belgrad'a giden taraftarların Olimpiyat Stadı'na gitmediğini belirten Orman, "Taraftarlar iyi günde, kötü günde, yağmurda, çamurda olan bir şeydir. Ankara'ya, Belgrad'a İstanbul'dan taraftar geliyor. İstanbul'da trafik varmış. Herkesi pazar günü bekliyoruz" dedi.

Olimpiyat Stadı'nın ambiansından yakınan ve Olimpiyat'ta sadece zemin değil ambians problemi de olduğunu vurgulayan Orman, "Önümüzde Fenerbahçe ve Partizan maçları var. Olimpiyat Stadı'nın sadece çim sorunu yok. Futbol ambiyansı sorunu var. 40-50 bin taraftar olduğunda bu atmosferi tutturuyoruz. Ama sayı 7 bin olduğunda olmuyor. Ankara'da 3-2 kazandığımız maçta seyircinin inanılmaz payı vardır. Şu anda karar vermek istemiyoruz. Şu iki maçımızı oynayalım. Sonra Başakşehir Stadı'nda oynayacağız. Ardından milli takım arası var. Ona göre konuşacağız" dedi.

Orman ardından cok dikkat çeken bir açıklama da yaparak "Beşiktaş'a İstanbul'da taraftarların ilgisini az gördüğümüz takdirde bütün maçlarımızı Ankara'da oynayabiliriz. Anadolu'da inanılmaz ilgi ve alaka görüyoruz." diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fikret Orman, Beşiktaş Taraftarına Rest Çekti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement