Fikret Orman'dan Caner Açıklaması: 'Bonservisi...' - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'dan Caner Açıklaması: 'Bonservisi...'

Fikret Orman\'dan Caner Açıklaması: \'Bonservisi...\'

TBF başkanlık seçimi öncesi konuşan Orman: "Hidayet Türkoğlu, Türk basketboluna çok iyi hizmet etmiş bir sporcu. İyi bir hizmet yapacaktır.

26.10.2016 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBF başkanlık seçimi öncesi konuşan Orman: " Hidayet Türkoğlu, Türk basketboluna çok iyi hizmet etmiş bir sporcu. İyi bir hizmet yapacaktır. Futbolda olduğu gibi basketbolda da kulüpler birliğininin kurulması gerekiyor. Hidayet için zor bir süreç ama ona olan inancımız tam." dedi.

Caner Erkin'in sakatlığı ve Beşiktaş'ın fikstürünü de değerlendiren Fikret Orman: "Caner çok iyi bir çocuk. Şu anda istirahat ediyor. En kısa sürede döneceğini düşünüyorum.Biz şu an maçlarımıza konsantre oluyoruz. Gençlerbirliği, Napoli ve Trabzonspor maçlarımız var. TFF'yi suçlamak için değil kamuoyunu bilgilendirmek açısında Caner Erkin'le ilgili açıklama yaptık. Caner Erkin'in şu an sakatlığı var. Bonservisi konusunda ilerleyen zamanda karar vereceğiz. Zaten herkes de duyar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Fikret Orman'dan Caner Açıklaması: 'Bonservisi...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement