Fikret Orman'dan Hakan Çalhanoğlu Müjdesi - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'dan Hakan Çalhanoğlu Müjdesi

Fikret Orman\'dan Hakan Çalhanoğlu Müjdesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bayer Leverkusen'in milli yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nu kadroların katmak istediklerini söyledi.

24.11.2014 11:33  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, devre arasında Bayer Leverkusen'den yıldız oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nu kadrolarına katmak üzere girişimlere başladıklarını duyurdu.

AZİZ YILDIRIM'A SERT GÖNDERME

Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş'ın şike davasındaki pozisyonu ile ilgili açıklamalarına cevap veren Orman, TRT'ye verdiği demeçte, "Aklı olan herkes aklını kendine saklasın. Hiçbir kulüp başkanı ile sorunum yoktur. Aziz Yıldırım ile dostluğumuzun da çizgisi bellidir." şeklinde konuştu.

"HAKEMLERE VERİLEN YETKİ DOĞRU KARAR"

TFF'nin hakem odası tartışmaları doğrultusunda aldığı kararla ilgili olarak ise, "Bizim nerede ne açıklama yapacağımızı ne başka camianın başkanı ne de bir yöneticisi karar verebilir. Kendi yaptığımız işlerle ile ilgili başkanlarının akıl vermesi çok yanlış. Bİr başkanın olduğu yerde hakemle işi olmamalı. Hakemlere verilen erteleme yetkisi doğru bir karar. Beşiktaş kulübü şerefli ikincilikler ile övünen bir kulüptür." dedi.

"HAKAN HER ZAMAN TRANSFER ETMEK İSTEDİĞİMİZ BİR İSİM"

Hakan Çalhanoğlu'nu sezon başında transfer etmek istediklerini belirten Orman, iki oyuncu arasındaki gerginliğe de değindi. Gökhan Töre'den övgüyle söz eden Orman,"Aynı mevkilerde oynama ihtimalleri olmasına karşın Gökhan, Kerim Frei'i motive ediyor. Töre çok iyi bir çocuk. Çok düzgün bir karaktere sahip, Hakan çalhanoğlu da bizim transfer etmek istediğimiz bir oyuncuydu. Olmadı. Hakan Çalhanoğlu her zaman Beşiktaş formasını giymesini isteyeceğimiz bir oyuncu" dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fikret Orman'dan Hakan Çalhanoğlu Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • OSMANLI: GÖKHAN GİDİYOR OZAMAN 2 20 Yanıtla
  • ERKAN: Bir Fenerbahçeli olarak Sn Orman ' a soruyorum ; Şike yapmadıysanız neden Türkiye kupasını teslim ettiniz ? Alın teri ve emeğin karşılığı ise neden iade ettiniz ? Ayrıca Fenerbahçe kime tecavüz etti Sn sporseverler ? Biz hakkımızı arıyoruz ve hakkımızı savunan bir başkanımız olduğu için gurur duyuyoruz !! Sırf Saraçoğlunda oynuyamıyorlar diye laf yetiştirmeyi ve gündem yayapmayı bırakın . . Kendi ülke takımının ceza alması için UEFA yetkilileri ile içki sofralarında oturmadık biz , Soruyorum ne kadar doğru birşey bu ? Bugün şike şike diye naralar atanlar Türk futbol tarihinden ne kadar bi haberler çok merak ediyorum , Futbol tarihinde neredeyse herkes bunu yaptı ama bugun günah keçisi biz olduk , peki olay sadece sizce şike miydi ? Sırf düşmansınız diye bu tarz söylemlerden bulunuyorsunuz ? Ülke için birbirimizi yemekten Ülke futbolu bitti , Bırakın artık birbirinizi yemeyi ve ülke futbolunun nasıl ileriye gider diye oturun düşünün. . 8 10 Yanıtla
  • kmr gs: aç tavuk kendini bilgisayar oyununda sanırmış 6 11 Yanıtla
  • dersimli: gökhan bir yere gitmez saçmalamayın gökhan gibi kanat oyuncusu bulunmaz. Zaten bonservisini aldık hem yerli ve bir o kadar da hakana veremeyiz. Sadece eskiden ilgilenmiştik olmadı diyor. 6 2 Yanıtla

Advertisement