Fikret Orman'dan Milli Futbolcu Özyakup'a Övgüler - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'dan Milli Futbolcu Özyakup'a Övgüler

Fikret Orman\'dan Milli Futbolcu Özyakup\'a Övgüler

Edirne’de, Kartal Yuvası açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı milli futbolcu Oğuzhan Özyakup’a övgülerde bulundu.

17.11.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, Kartal Yuvası açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı milli futbolcu Oğuzhan Özyakup'a övgülerde bulundu. Orman, Özyakup'un Milli Takım'daki başarılı futboluna dikkat çekerek, "Oğuzhan artık çıraklık döneminden ustalık dönemine geçti" dedi.

Edirne Saraçlar Caddesi'nde bulunan Kartal Yuvası mağazasının açılışı için kente gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı, siyah-beyazlı taraftarlar coşkuyla karşıladı. Orman, açılış kurdelesini Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte keserek kendisine, 22 numaralı formayı hediye etti.

Orman, Kartal Yuvası mağazasının açılışının ardından tarihi Edirne tava ciğerini yemek üzere geldiği restaurantta basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"ŞENOL HOCAYLA SÖZLEŞME SIKINTIMIZ YOK"

Orman, siyah-beyazlı teknik adam Güneş'in performansından son derece memnun olduklarını belirterek, " Şenol Güneş'in performansı ortada, lig lideri Beşiktaş ve her kulvarda gayet başarı bir şekilde adım adım ilerliyor. Performansıyla ilgili bir sıkıntımız yok. Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le bir sözleşme sıkıntısı da yok. Şu anda bunları gündeme getirmenin de bir manası yok" dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER HİÇ BİTMEZ"

'Yeni transfer var mı?' sorusuna ise esprili bir şekilde cevap veren Orman, "Evet var, belediye başkanımızı transfer ettik. Transferler günü geldiğinde açıklanır. Transfer hiç bitmez. Bütün ekibimiz sezon sonu dahil olmak üzere bu konu hakkında çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK KUPASINI ARENA'DA KALDIRMAK İSTİYORUZ"

Orman, Vodafone Arena Stadı'nda çalışmaların düzenli bir şekilde devam ettiğini dile getirerek, "Stat gayet yolunda gidiyor. Çatımız kalktı. Şu anda diğer imalatları da gidiyor. En kısa sürede bitirmek istiyoruz. ve hep söylüyoruz, bir temenni olarak söylüyoruz. Stadımızı bitirip, maçlarımızı orada oynayıp şampiyonluk kupasını da orada kaldırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"OĞUZHAN ARTIK ÇIRAKLIK DÖNEMİNDEN USTALIK DÖNEMİNE GEÇTİ"

Siyah-beyazlı takımın oyuncularına övgüler yağdıran Orman, "Oğuzhan artık çıraklık döneminden ustalık dönemine geçti. Performansı da hem Beşiktaş'ı hem de Türkiye'yi çok memnun ediyor ama bir tek Oğuzhan olarak görmeyin. O takımın hepsi birer yıldızlar topluluğu. Gökhan Töre de öyle, Olcay Şahan da öyle. Yabancı oyuncularımızdan Mario Gomez de... Alman Milli Takımı'nın santraforu, formasını geri kaptı. Querasma da, hepsi gayet başarılılar. Beşiktaş da gayet iyi gidiyor şu anda. Ama bu lig uzun bir maraton, herkes başarılı olmak isteyecek. Hak eden kazanacak, biz hak ederek buraya geldik. Hak ederek de bitirmek istiyoruz" dedi.

Bir gazetecinin, '2016'da yeniden adaysınız sanırım' sorusuna, "Öyle bir şey demedim. 'Aday olacaklar devre arası geldiği zaman adaylıklarını açıklasınlar' dedim" şeklinde cevap verdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fikret Orman'dan Milli Futbolcu Özyakup'a Övgüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement