Orman'dan Oyunculara: Futbolcular Aldıkları Paranın Hakkını Versinler - Son Dakika
Spor

Orman'dan Oyunculara: Futbolcular Aldıkları Paranın Hakkını Versinler

Orman\'dan Oyunculara: Futbolcular Aldıkları Paranın Hakkını Versinler

Beşiktaş Başkanı, Başakşehir maçında verilmeyen penaltıda hakemin kasıtlı olacağını düşünmediğini, futbolcuların ise aldıkları paranın hakkını vermeleri gerektiğini söyledi.

07.04.2015 12:48  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş başkanı Fikret Orman son iki haftada alınan başarısız sonuçları hakeme bağlamanın yanlış olduğunu söyledi.Orman futbolcuların da aldıkları paranın hakkını vermesi gerektiğinin altını çizerek oyunculara açık mesaj gönderdi.

Beşiktaş, daha önce yapılan anlaşmayla kulübe devredilen Akatlar Kültür ve Spor Merkezi'nin protokol anlaşmasını imzaladı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Fikret Orman'ın attığı imzalar sonrası devir teslim töreni gerçekleşti.

"BİZİM AÇIMIZDAN TARİHİ BİR GÜN"

İmza töreninde bir konuşma yapan Fikret Orman, "Bizim açımızdan çok önemli bir gün. Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba'dan sonra kulübümüze bir tesis kazandırıyoruz. Belediye başkanı olmadan önce Av. Murat Hazinedar'ı fazla tanımıyordum. Kendisi için Fenerbahçeli diyorlardı ama Beşiktaş'ı o kadar benimsedi ki bizi geçmeye başladı. Bize her zaman destek oldu. Uzun zamandır bir sosyal tesise ihtiyacımız vardı. İnşallah yaz aylarında tesisimizi Beşiktaş camiasının hizmetine sunacağız. Anadolu yakasında da bir tesis yapmak istiyoruz. Dünyanın her yerinde taraftarımız var. Onların bir araya gelecekleri yerlere ihtiyacımız var. Bu projede emeği bulunanlara Beşiktaş camiasının başkanı olarak teşekkür ediyorum. Yapacağımız konsept ile Beşiktaşlıların memnun olacağı bir ortam yaratacağız" dedi.

"VODAFONE ARENA'YA ACİLEN DÖNMELİYİZ"

Beşiktaş'ın Başakşehir ile oynadığı ve golsüz berabere biten maça taraftarın ilgisinin az olduğuna dikkat çeken Orman, "Vodafone Arena'nın temelini 26 Ocak 2013'te attık. Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor. Dünkü maçta 3800 biletli seyirci vardı. Taraftar desteği olmadan başarı yakalamak zor. Beşiktaş iki senedir zorlu bir süreçten geçiyor. Vodafone Arena'ya acilen dönmemiz lazım. Yeni sezonda stadımızda olmak istiyoruz. Vodafone Arena'dan sonra kulübümüze yeni bir tesis kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

"LİGLERİN ERTELENMESİNE TARAFTAR DEĞİLİM"

Fenerbahçe'ye yapılan saldırının ardından liglerin bir hafta kaydırılmasına taraftar olmadığını vurgulayan Orman şöyle devam etti, "Fenerbahçe vahim bir olay yaşadı. Spor; kardeşlik, barış ve ahlaktır. Kavgalı ülkeler bile spor sayesinde bir araya gelir. Bu olay akıl sağlığı yerinde olmayan birisi tarafından mı yapıldı ya da bir terör saldırısı mı bilemiyorum. Sporcuların bu işlere alet edilmesi üzücü. Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı yayınladık. Kulüpler Birliği yaptığı toplantıda bir tepki verilmesi için bir hafta erteleme kararı aldı. Ben bu ertelemeye taraftar değilim. Bu karar, kötü niyetli kişilere prim vermek gibi olur. Kulüpler Birliği'nin aldığı karara saygı duyuyoruz."

"BEŞİKTAŞ ROTASINDA DEVAM EDİYOR"

Başakşehir maçında iki puan kaybedilmesine rağmen, rotalarında devam ettiklerini belirten Orman, "Zor bir maçtı. İyi bir ekibe karşı oynadık. Atmamız lazımdı atamadık. Futbolun içinde olan bir şey. Önümüzde daha çok maç ve alınacak çok puan var. Bu köprünün altından çok su akacaktır. Beşiktaş aynen rotasında devam ediyor. Buraya zorluklarla geldik, kolay pes etmeyeceğiz. Yarışı kolay kolay bırakmayacağız. Beşiktaş kaliteli bir ekiptir, bundan sonraki maçları kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"ALDIKLARI PARANIN HAKKINI VERMELİLER"

Başakşehir maçında verilmeyen penaltıları olduğunun hatırlatılmasü üzerine ise Orman, "Bunun organize hata olduğunu düşünmüyorum. Yusuf Namoğlu eski Beşiktaş belediye başkanı. Onun olduğu yerde bu tür hataların kasıtlı yapılacağını düşünmüyorum. Futbolun içinde olan bir şey. Bireysel hata. Ancak futbolcular, bireysel hatalardan çok; almış oldukları paranın hakkını sahada vermeliler. Biz kulüp başkanıyız, spor adamıyız, onun için pozitif katkı sağlıyoruz. Belki penaltı olsaydı, golü atabilirdik. Bunun üstüne düşmemek lazım. Organize bir şey değil. Hakemler iyi niyetli gitmek durumundalar. Merkez Hakem Kurulu (MHK) havuzundaki hakem heyeti de bu. Onlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar" diye sözlerini bitirdi.

Akatlar Kültür ve Spor Merkezi'nin üç yıllığına Beşiktaş'a devrinin gerçekleştirildiğini dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise "Beşiktaş JK ve semtimiz açısından önemli bir imza töreni gerçekleştireceğiz. Belediyemiz tarafından yaptırılan merkezi ihaleye sunduk ve Beşiktaş ihale sonucu bu merkezi üç yıllığına kiraladı. 25 Mart 2014'te gerçekleştirilen ihalede 3904 metrekare açık ve kapalı spor alanı kültür ve sanat gösteri alanları olan merkezin belediyemiz tarafından çevre ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirilecek. En kısa zamanda hizmete girmesini umuyoruz. Anlaşmanın Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyorum" açıklamalarını yaptı.

Konuşmaların ardından Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar tarafından protokol anlaşması imzalandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orman'dan Oyunculara: Futbolcular Aldıkları Paranın Hakkını Versinler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement