Fikret Orman'dan Quaresma ve Dzsudzsak Açıklaması 2 - Son Dakika
Güncel

Fikret Orman'dan Quaresma ve Dzsudzsak Açıklaması 2

Fikret Orman\'dan Quaresma ve Dzsudzsak Açıklaması 2

Quaresma'nın 3 sene evvel gittiği nasıl doğru ise, şimdi de mali kriterler uygun olursa almamız aklıma yatıyor Dzsudzsak ile Quaresma birlikte olmaz Orman'dan Serdar Adalı'ya cevap Seçim sandığını koyacağız aday olsunlar Beşiktaş ile Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bayrampaşaspor arasında işbirliği anlaşması yapıldı.

14.07.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Quaresma'nın 3 sene evvel gittiği nasıl doğru ise, şimdi de mali kriterler uygun olursa almamız aklıma yatıyor

Dzsudzsak ile Quaresma birlikte olmaz

Orman'dan Serdar Adalı'ya cevap Seçim sandığını koyacağız aday olsunlar

Beşiktaş ile Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bayrampaşa spor arasında işbirliği anlaşması yapıldı. Siyah-beyazlı kulübün Akaretler'deki kulüp binasında yapılan imza protokolüne Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Bayrampaşaspor Başkanı İsmail Hocaoğlu katıldı. Yapılan anlaşma gereği Beşiktaş ile Bayrampaşaspor, kardeş kulüp ilan edildi.

Siyah-Beyazlı ekibin transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Fikret Orman, Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma da sona gelindiğini söyledi.

Orman, Beşiktaş ilkelerine göre yönetilen kulüptür. Oyuncu açısından bu ilkelere uyulduğu takdirde, mali şartlar uyulduğu sürede transferin bizim açımızdan yapılmaması sebebi yoktur. Taraftarımızın çok büyük bir isteği var. Biz taraftar istiyor diye ne oyuncu göndeririz, ne de oyuncu getiririz. Bizim bu kulübü yönetme şeklimiz var. O gün Quaresma'nın Beşiktaş'ta oynarken bedelsel olarak Beşiktaş'ın mali durumunda gitmesi bana ne kadar doğru geliyorsa, bugün Beşiktaş'ın haliyle, mali ilkeleriyle gelmesi de bir o kadar da aklıma yatıyor. Quaresma'nın 3 sene evvel gittiği nasıl doğru ise, şimdi de mali kriterler uygun olursa almamız aklıma yatıyor. Bunlar yerine gelirse bizim açımızdan sorun yok. Arkadaşlarımız ile görüşmeleri yapıyoruz. Olursa iki taraf içinde hayırlısı olur. Biz kendi noktamızdan bir santim ileri gitmeyiz. Ufak bir bonservis ödenecek. Son aşamalarına geldi ama mali kriterler var. Onların netleşmesi lazım diye konuştu.

Transferde adı geçen Macar sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak ile ilgili bir soruya ise Orman, Macar oyuncu, ilgilendiğimiz kaliteli bir oyuncu ama Quaresma ile ikisi birlikte olmaz. Beşiktaş Futbol Takımı'ın çok fazla derecede oyuncusu var. Gelecek 3 oyuncu ile beraber tahmin ediyorum 26-27 oyuncu olacak. Biraz fazla rakam bu. Daha fazla oyuncu yüklenilmez. Bütçemizi de aşmayacağız diye konuştu.

Toplamda 3 oyuncu transferi yapacaklarını dile getiren başkan Fikret Orman, bir basın mensubunun, 'Bunlardan birisi Quaresma herhalde' demesi üzerine, esprili bir yanıt vererek, 'İstersen sayayım. İlgilendiğimiz oyuncular var. Halka açık bir şirketiz. Bazı zaman ikazlar alıyoruz. Zamanı geldiğinde açıklanır dedi.

ORMAN'DAN SERDAR ADALI'YA CEVAP SEÇİM SANDIĞINI KOYACAĞIZ ADAY OLSUNLAR

Siyah-beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Serdal Adalı'nın kongreye ilişkin yaptığı açıklamalarının hatırlatılması üzerine başkan Fikret Orman, Yanlış bir açıklama yapmış. Ben 10 gün sonra seçime gideriz. 1 ay sonra seçim yaparız demedim. Olayları çarpıtmaya çalışılmasın. Benim genel kurul önünde söylediğim laf var. 'Seçim mi istiyorsunuz, o zaman sandığı koyarız, biz seçim sandığından kaçmayız' dedim. Transfer var, bütün taraftar teknik direktörün seçilmesini bekliyordu seçtik, transferleri yaptık, lisans alınacak bir sıkıntı yok, stadın bitmesini bekliyoruz bunlar bu yaz döneminde yapılması beklenen şeyler. Bu dönemde ramazan var, yaz var, tatil var. Bu dönem içerisinde bunu yapmayı doğru bulmadık. Arkadaşlar seçime aday olmak istiyorlarmış. Seçim sandığını koyacağız aday olsunlar. Onlardan uzun uzun çalışma süresi de bekliyoruz. Ekim ayında sandığı koyacağız. Ekim'i Mayıs ayına çekmek istiyorlarmış. Onu da düzeltiriz. Bir tüzük tadili yaparız. Bir defa seçime gitmiş oluruz. Hem tüzük de yapacağımız düzenlemeleri yapmış oluruz. Bir an evvel masanın önüne koyarız. O zaman da söyledik, elmi yaman bey mi yaman genel kurul karar verir şeklinde konuştu.

STAD İÇİN HEDEFİMİZ FENERBAHÇE MAÇI

Fikret Orman, yapımı süren Vodafone Arena Stadyumu'nun bitiş tarihine ilişkin de açıklamalarda bulunarak; Herkes bu konuda konuşuyor. Çalışmaya geldiği zaman emek veren benim. Gece gündüz orada çalışıyoruz. İnsanlar tatillerine gidiyorlar, bizim ne gecemiz ne gündüzümüz var. Bitirmek istiyoruz, gayret içerisindeyiz. Bayramdan sonra bin, bin 500'e çıkacak adam sayısı. Önümüzde 2 buçuk aylık süre var. O sürede bitirmek istiyoruz. Allah yardımcımız olsun. Bir engel çıkmazsa plan öyle görünüyor. Fenerbahçe maçı bizim için önemli bir maç. Fenerbahçe maçı bizim için hedeftir. TFF'nin toplantısı var. Müracaatta bulunduk. İçerideki 3 maçı deplasmanda oynayıp, ikinci yarı içeride oynamak için talepte bulunduk. Kabul görmezse Başakşehir bize stadını verdi. Olimpiyat Stadı'nın zemini düzgün oluyor ve 15 Ağustos'ta teslim edilecek. 2-3 maç oynayacağımız için bizim için nihayi hedef Vodafone Arena'ya dönmektir şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, işbirliği protokolüne imza attı.

Orman, Bayrampaşaspor ile yapılan işbirliği için ise Bu hayırlı günlerde hayırlı ve arzu ettiğimiz bir işe imza atacağız. Bayrampaşaspor Kulübü ile Beşiktaş'ı kardeş kulüp ilan ediyoruz. Önümüzdeki seneden itibaren beraber çalışacağız. Beşiktaş tüm gücüyle Bayrampaşaspor'un yanında olacak. Bu işbirlikleri uzun zamandan beri istediğimiz bir şeydi. Doğru ortamı bulamıyorduk. Belediye başkanımızı ziyaret ettik, projelerimizden bahsettik. Futbolda ortaklaşa bir şirket kurulacak. İcraata hemen başlayacağız. Sonucunda bu sezondan itibaren Beşiktaş, Bayrampaşa'nın bir parçası olmuş olacak. Bu işi Adanaspor ile yapmaya çalıştık ama zihniyetlerimiz uymadı. Altyapımızdan oyuncuların haricinde dışarıdan da oyuncular alınacaktır. Bizden kıymetli oyuncularımızı orada oynatacağız. Bu oyuncular Bayrampaşaspor Kulübü için mücadele edecektir. Bizim oyuncularımızın oynaması ve PTT 1. Lig'e çıkmak olacaktır dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise, Beşiktaş ülkemizin en büyük spor kulüplerinden bir tanesi. Arda Turan ve Necip Uysal gibi isimlerin yetiştiği bir ilçeden bahsediyoruz. Yaşayan efsane olan Arda Turan'ın ismini tesise koyarak yaşatıyoruz. Biz de tesis sayısı fazladır. Toprak sahada yetişmiş olan yıldız fazladır. Altyapıdan yetişmiş olan değerlerimizi Beşiktaş'a transfer edeceğiz. Bize en yakın kulüp Beşiktaş Kulübü'dür. Gönül bağımız birden bire ortaya çıktı. Başkanımızın bize vereceği oyuncularla PTT 1. Lig'e çıkma hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fikret Orman'dan Quaresma ve Dzsudzsak Açıklaması 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'de bir evde çıkan yangın hasara yol açtı
    15:58 Çanakkale'de bir evde çıkan yangın hasara yol açtı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan bir evde çıkan yangın, hasara neden oldu. Yangın, Haydar Tüm'e ait evde kimsenin bulunmadığı sırada meydana geldi. Çan Belediyesi, ODAŞ Termik Santrali, Kale Grubu ve TKİ Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü ekipleri, alevleri hızlı bir şekilde söndürdü. Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

  • Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    15:56 Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ta gerçekleştirilen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, final müsabakalarının ardından tamamlandı. Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü takım halinde Türkiye şampiyonu olurken, Denizli GSK ikinci, Samsun Kavak Şampiyonlar Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, Güreş Federasyonu yetkilileri ve antrenörler takdim etti.

  • Kazakistan'da Türk Büyükelçiliği, çevre temizliği kampanyasına katıldı
    15:56 Kazakistan'da Türk Büyükelçiliği, çevre temizliği kampanyasına katıldı

    Kazakistan'da düzenlenen Temiz Kazakistan kampanyası kapsamında Türk Büyükelçiliği görevlileri, Astana'daki Atatürk Parkı'nda çevre temizliği yaptı. Astana Valiliği tarafından düzenlenen kampanyaya yabancı misyon temsilcilikleri de katıldı. Büyükelçilik görevlileri, Atatürk Parkı'nda bölge sakinleriyle birlikte temizlik yaparak, hem çevreye katkıda bulundu hem de Mustafa Kemal Atatürk'ü anma fırsatı yakaladı.

  • Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti
    15:55 Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti

    Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Görele Belediyespor, deplasmanda Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti. İlk yarıyı 21-16 önde tamamlayan Görele Belediyespor, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürerek karşılaşmayı 39-28 kazandı.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı
    15:55 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor, evinde Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçta Doğan Can Davas ve William Togui'nin attığı gollerle skor eşitlendi.

  • Marmaris'te fırtına: Rüzgar ağaçları devirdi, belediye birimlerinde hasar oluştu
    15:55 Marmaris'te fırtına: Rüzgar ağaçları devirdi, belediye birimlerinde hasar oluştu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde saatteki hızı 96,5 kilometreye ulaşan fırtına, ağaçları devirerek belediye birimlerinde hasara neden oldu. Fırtına sonucunda oyun ve piknik gruplarında hasar oluşurken, belediye binaları ve araçlarda da zarar meydana geldi. Yetkililer, hasar tespiti yaparak gerekli çalışmalara başladıklarını belirtti. Devrilen ağaçlar kaldırılırken, cadde ve sokaklarda temizlik çalışması yapıldı.

  • Erdek'te Şiddetli Yağışlar Sonucu Su Baskınları
    15:54 Erdek'te Şiddetli Yağışlar Sonucu Su Baskınları

    Balıkesir'in Erdek ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar, derenin debisinin yükselmesine ve su baskınlarına yol açtı. Doğanlar Mahallesi'nde bazı yollar su altında kaldı ve evlerde su baskınları yaşandı. Ayrıca, Ormanlı Mahallesi'nde tarım arazileri su altında kaldı. Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri, su baskınlarına müdahale çalışmalarını sürdürüyor. GESTAŞ AŞ ise Narlı-Marmara feribot seferlerini iptal etti.


Advertisement