Fikret Orman'dan Sert "Haciz" Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'dan Sert "Haciz" Açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün yaşanan haciz olayıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

16.04.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fikret Orman'ın haciz olayıyla ilgili basına yaptığı açıklamalar şu şekilde;

2004'te o günkü yönetim, saha içindeki reklam alanlarını Aktif Reklam'a vermiş. Sonra sözleşme fesih olunca dava açılmış. Sözleşme öyle bir hazırlanmış ki sözleşmeyi iptal ettiğimiz zaman ödeme yapacağımız yer alıyor. Bu işi sulh yoluyla çözülmesini daha önceden tavsiye etmiştim. Aktif Tanıtım'ın sahibi Cüneyt Yakup adlı Beşiktaşlı olduğunu iddia eden bir arkadaş

Biz göreve geldiğimizde bu davayı Aktif Reklamcılık kazanmış. Bize açtıkları dava neticesinde 10-12 milyon Dolarlık bir alacakları oluştu. Biz dedik ki, gelin anlaşalım. Bize iyi niyetli gibi gözüktüler. Biz bir akit imzaladık. Beşiktaş onlara 7 milyon Dolar ödeyecek ve konu kapanacaktı. Bu, kesinlikle hak etmedikleri bir para olmasına rağmen Beşiktaş kulübü bunu o dönem ödemiştir.

Beşiktaş'a ilk kez mi haciz işlemi yapılıyor? Göreve geldiğimizde 300'ün üzerinde haciz davası vardı. Bu arkadaşlar bandolarla, mızıkalarla bir haciz olayı oluşturdular. Siz basın mensuplarına haber verdiler. Bu şirket, bir masa ve bir kasa şirket.

Bu bir para tahsilatı konusu değildir; bu bir servet edinme, geçim kapısı davasıdır. Biz burada 7 yetimin hakkını savunuyoruz. Bu arkadaşlar servet kazanma peşindeler. Ortada bir yargı var. Ben bu parayı ödemeyeceğim. Ben Beşiktaş'ın parasını onlara mı yedireceğim!

Biz bu şirkete tam 7 milyon dolar ödedik. Neymiş, reklam tabelası işletmişler de hak mahrumiyeti olmuş. Porsche arabalara binsinler, business class'ta uçsunlar diye Beşiktaş'ın paralarını bunlara mı vereceğiz! Burada amaç, Beşiktaş üzerinden para almaktır. Bu para, bizim yarattığımız bir borç değil. Geçmişe refere edebiliriz. Bu, terbiyesizliktir. Biz davayı kazansak bile o şirkete ödediğimiz 7 milyon doları geri alamayız.

Yine altını çiziyorum; bu anlaşmaları ben yapmadım. Ben kimsenin hakkını kimseye yedirmem. Bu anlaşmaları ben yapmadım. Bunları, ben ve arkadaşlarım Beşiktaş'a musallat etmedik. Bu bir şovdur. Beşiktaş taraftarları bunu bilsinler.

Ben bu işi yargıya götürmüşüm. Dava bitmeden o parayı ödemem. Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar. Bu ülkede adalet vardır, hukuk vardır.

Bu bahsedilen reklam şirketi bir masa bir sandalyeden oluşuyor. Ödeyecek hiçbir güçleri yok. Servet kazanmaya çalışıyorlar.Bu arkadaşlara bir bakın, inceleyin. Nasıl yaşıyorlar? Nereden geliyor bu para?

Şirketin sahibi Diyarbakırlı. Eski yöneticimiz Murat Aksu ile bir akrabalıkları var. Bize yardımcı oldu kendisi. Bu arkadaşların bir de avukatı var. Galatasaray Kongre üyesi. Geçen kongrede de yönetici adayı olmuştu.

Bizden daha zor durumda olan rakiplerimiz de vardır. Hiç böyle bir işlem gördünüz mü? Ayıptır, günahtır! Pazartesi akşamı 17.30'da almadım da Salı sabahı 09.30'da aldım! Bunu yapana da, yaptırana da paraları haram ediyorum!

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fikret Orman'dan Sert 'Haciz' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gs: Kulübü satın amerikalilara kurtulun 0 0 Yanıtla

Advertisement