Fikret Orman'dan Stat Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'dan Stat Açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Biz statsız oynuyoruz ama ’Beşiktaş için her yer Vodafone Arena’ diyoruz.

21.01.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Biz statsız oynuyoruz ama 'Beşiktaş için her yer Vodafone Arena' diyoruz. Bursa spor'la Ankara'da oynamak istedik ama Bursaspor, Ankara'nın soğuk olacağını düşünmüş, bu nedenle istemediler" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş Yönetim Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Toplantı sonrası çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Orman, Bakan Kılıç'a projeleri hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

Orman, "Şu an en çok yapmak istediğimiz şey bütün branşlarla alakalı meslek spor lisesi kurmak istiyoruz. Bununla alakalı belirlediğimiz 3 lokasyonumuz var. Burada Milli Eğitim ve Spor Bakanlığı, Olimpiyat Komitesi ile Beşiktaş ortak bir proje yapmak istiyoruz. Her branşta öğrencilerin burslu okuyacakları İngilizce eğitim veren bir okul yapacağız. Bunlardan bahsettik ve inşallah bunu hayata geçirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BURSASPOR İLE ANKARA'DA OYNAMAK İSTEDİK"

Stadyum inşaatı ve bitiş tarihleriyle alakalı Bakan Kılıç'a bilgi verdiklerini ve maçlarını Ankara'da oynayacaklarını dile getiren Orman, "Ankara'da çok taraftarımız var. Biliyorsunuz biz statsız oynuyoruz. 'Beşiktaş için her yer Vodafone Arena' diyoruz. Tüm maçları oynayamıyoruz. Bursaspor'la da Ankara'da oynamak istedik ama Bursaspor Ankara'nın soğuk olacağını düşünmüş, bu nedenle istemediler. Onlarla Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Bize dostluk eli uzatan her kulübe maçlarımızı Ankara ya da Konya'da oynamayı teklif etmiştik. Mersin ve Balıkesirspor maçlarını Ankara'da, Bursaspor maçını İstanbul'da oynayacağız" dedi.

"14 YABANCI KURALI İLE ALAKALI BÜYÜK SIKINTILAR YAŞAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

TFF'nin yeni sezondan itibaren uygulayacağı 14 yabancı kuralı ile ilgili endişelerini daha önce açıkladığını hatırlatan Orman, "Çok büyük sıkıntılar yaşayacağımızı düşünüyorum. Ama ben kendi açımdan baktığım çerçevede Fatih Terim, milli takım ve oyuncular açısından daha tecrübeli durumda. Ben oyuncular değil kurumlar itibariyle bakıyorum. Çok büyük miktarlarda yurt dışına dövizimizin gideceğini ve yabancı oyuncularla alakalı çok para harcanacağını düşünüyorum. Bu işten de en büyük zararı Anadolu kulüplerinin yaşayacağını düşünüyorum. En çok karı ise yabancı menajerler kazanacaklar. Bu benim endişem. Bu dakikadan sonra söylenecek bir şey yok. Bu karar alındı. Yaşanan sıkıntılar yaşandıkça görülecektir. Futbol Federasyonu gerekli tedbirleri alacaktır" ifadelerini kullandı.

"KÜLLİYEN YALAN"

Bir eğlence mekanında tehdit edildiğine dair basında yer alan haberlerle ilgili "Külliyen yalan" ifadesini kullanan Orman, yanına alkollü bir şahsın geldiğini ancak hiçbir şey söylemeden yanında uzaklaştırıldığını, sert mizaçlı bir insan olduğunu ve öyle bir şey olması halinde gereken cevabı vereceğini vurguladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fikret Orman'dan Stat Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement