Fikret Orman, Edirne'de Kartal Yuvası Açtı - Son Dakika
Güncel

Fikret Orman, Edirne'de Kartal Yuvası Açtı

Fikret Orman, Edirne'de Kartal Yuvası açtı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından geldiği Edirne'de kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası şubesinin açılışına katıldı.

17.11.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fikret Orman, Edirne'de Kartal Yuvası açtı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından geldiği Edirne'de kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası şubesinin açılışına katıldı. Trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi'nde, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve dernek yöneticilerin tarafından karşılanan Orman, taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Taraftarları selamlayan Orman ve Gürkan, Beşiktaş Kartal Yuvası Edirne Şubesi'nin kurdelesini keserek hizmete açtı. Mağazayı gezen Fikret Orman, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a üzerinde kentin plaka numarası olan 22 ve adı yazan Beşiktaş forması hediye etti. Fenerbahçeli taraftarı olan Recep Gürkan ise aldığı formayla Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Edirnespor karşılaşmasına gideceğini söyledi.

FOTOĞRAF İZDİHAMI

Açılışın ardından mağazanın önüne çıkan Fikret Orman ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar arasında izdiham çıktı. Orman, herkesle fotoğraf çektireceğini ancak, herkesin tek tek ve sırayla gelmesini istedi. Taraftarların yoğun ilgi göstererek tezahüratlarda bulunduğu Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hiç kimseyi kırmadan birlikte poz verdi. Açılışın ardından Saraçlar Caddesi'nde yürüyen Orman ve beraberindekiler kentin meşhur tava ciğerini yedi.

EN KISA ZAMANDA STADI BİTİRMEK İSTİYORUZ

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, yeni stat projesinde sona geldiklerini ifade ederek, en kısa sürede açmak istediklerini kaydetti. Orman, Çok insanla beraber oluyorum. Çok basın mensubu da statla alakalı soru soruyor. ve her seferinde de aynı şeyi söylüyorum. Stat gayet yolunda gidiyor. Çatımız kalktı. Diğer imalatlar da geliyor. En kısa sürede de bitirmek istiyoruz. Bir temenni olarak hep söylüyorum. Stadımızı bitirip maçlar orada oynayıp şampiyonluk kupasını orada kaldırmak istiyoruz dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN PERFORMANSI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile sözleşme uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin soruya da cevap veren Orman, şunları söyledi Şenol Güneş'in performansı ortadadır. Beşiktaş lig lideridir. Her kulvarda emin adımlarla ilerliyor. Performansı ile alakalı bir sıkıntımız yok. Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le bir sözleşme sıkıntısı da yok. Şu anda bunları gündeme getirmenin de bir manası yok. Günü geldiğinde açıklanır. Beşiktaş'ın transferi hiç bitmez. Devamlı açıklıyorum. Devamlı sezon sonu dahil olmak üzere bütün ekibimiz bununla alakalı çalışmaktadır. Olabilir, olmayabilir. Şartlarla alakalı

BAŞKANDAN OĞUZHAN'A ÖVGÜ\t

Takımın yıldız oyuncularından Oğuzhan'ın artık 'çıraklık' döneminden 'ustalık' dönemine geçtiğini ifade eden Fikret Orman, Performansı hem Türkiye'yi hem de Beşiktaş'ı memnun ediyor ama bir tek Oğuzhan'ı görmeyin. O takımın hepsi birer yıldızlar topluluğu. Gökhan Töre de öyle, Olcay da öyle. Yabancı oyuncalarımız da işte Mario Gomez Almanya Milli Takımı'nda santrfor formasını kaptı geri. Quaresma, hepsi gayet başarılı. Beşiktaş da gayet iyi gidiyor şu anda. Ama bu lig uzun bir maraton. Herkes başarılı olmak isteyecek. Hak eden kazanacak. Biz hak ederek buraya geldi. Hak ederek de bitirmek istiyoruz şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fikret Orman, Edirne'de Kartal Yuvası Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement