Fikret Orman: "O Kupa O Stada Gelecek" - Son Dakika
Güncel

Fikret Orman: "O Kupa O Stada Gelecek"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman; 'şampiyonluk kupasını stadımıza getireceğiz, o kupa o stada gelecek" dedi.

25.04.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman; 'şampiyonluk kupasını stadımıza getireceğiz, o kupa o stada gelecek" dedi.

Fikret Orman, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar için de "böyle çirkinliklerin olmamasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bayrampaşa Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışını yapan Fikret Orman Bayrampaşa halkı tarafından büyük ilgi gördü. Önce derneği gezen Orman, Dernek Başkanı Mıuzaffer Karışık'a teşekkür etti.

Akhisar Belediyespor'a puan kaybetmeleri üzerine yaratılan ortam üzerine konuşan Orman "Şampiyonluğa gidiyoruz. Bir puan kaybettik diye herkes öyle bir havalarda oldu ama hiç merak etmeyin biz o kupayı o stada getireceğiz. Kimsenin bu konuda şüphesi olmasın. Beşiktaş tüm camiasıyla tüm taraftarıyla şampiyonluğa kenetlenmiş vaziyettedir. Futbolcularıyla da aynı şekilde kilitlenmiştir. Bu futbol oyunudur. Güzel bir oyundur. Dün akşam maçı seyrettik, bir sporsever olarak üzüldük. Böyle çirkinliklerin olmamasını diliyoruz. Ama Beşiktaş o kupayı o stada getirecek kendi taraftarı önünde şampiyonluk turunu atacaktır. Bundan hepiniz emin olun, inanın, biz inanıyoruz, futbolcu arkadaşlarımız da teknik heyetimiz de inanıyor. Hiç şüpheniz olmasın" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fikret Orman: 'O Kupa O Stada Gelecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement