Fikret Orman, Sergen'i Beşiktaş'a Kazandıracak - Son Dakika
Spor

Fikret Orman, Sergen'i Beşiktaş'a Kazandıracak

Fikret Orman, Sergen\'i Beşiktaş\'a Kazandıracak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gaziantepspor'dan ayrılan Sergen Yalçın'ı takımın sportif direktörlüğüne getirmeyi planlıyor.

01.04.2014 16:40  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş için ilginç iddia. Fikret Orman ile Sergen Yalçın geçen hafta bir araya geldi. G.Antep'ten ayrılan Yalçın'ın, Önder Özen'in yerine sportif direktörlüğe getirileceği belirtildi.

YENİ TRANSFERLER UYUM SAĞLAYAMAYINCA...

Kartal'da Fikret Orman'ın büyük projesi olan Önder Özen ile işler iyi gitmedi. Özellikle yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması ve katkı verememesi eleştiri oklarının Önder Özen'in üzerine çevrilmesine neden oldu. Siyah-beyazlı camiadan yükselen çatlak sesler üzerine başkan Fikret Orman da harekete geçti.

FİKRET ORMAN'LA SERGEN BULUŞTU

Fikret Orman, 'Beşiktaş'ın çocuğu' Sergen Yalçın ile geçtiğimiz hafta bir araya geldi. G.Antep ile yollarını ayıran Yalçın ile Orman, Kartal'ın geleceğini masaya yatırdı. Orman'ın unutulmaz yıldızı şu an Önder Özen'in yürüttüğü Sportif Direktörlük görevi için düşündüğü iddia edildi.

Böylelikle yenilenen İnönü Stadı ile birlikte Beşiktaş camia içinden yetişen efsane isimleri bir araya getirip siyah-beyaz sinerji oluşturmayı planlıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fikret Orman, Sergen'i Beşiktaş'a Kazandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BJK 1903: FİKRET ORMAN ADAMSAN SERGEN'İ YUVAYA DÖNDÜR, SANA ÇOKK KIZGINIZ QUERESMA OLAYINDAN SONRA KENDİNİ AFFETTİR, SERGEN KANI SİYAH BEYAZ'TIR ONU DÖNDÜR YUVAYA FİKRET ORMANN 26 2 Yanıtla
  • fatih: hadi hayırlısı bakalım inşallah:) 25 2 Yanıtla
  • bjk: evet işite bu atyarışı gibi oynatır takımı hayırlı olsun sergen ikinci fatih terim ama akıllısı taktikseli ve genci gelsin inşallah 23 2 Yanıtla

Advertisement