Fikret Orman: Stat Yaparken Şampiyonluğu Kovalamak Zor - Son Dakika
Spor

Fikret Orman: Stat Yaparken Şampiyonluğu Kovalamak Zor

Fikret Orman: Stat Yaparken Şampiyonluğu Kovalamak Zor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat yaparken şampiyonluğu kovalamanın zor olduğunu söyledi.

01.12.2015 16:27  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat yaparken şampiyonluğu kovalamanın zor olduğunu belirterek, "Ancak hocamız Şenol Güneş ve ekibinin yönetimindeki futbol takımımız, aldığı galibiyetlerle bizlerin göğsünü kabartıyor" dedi.

Beşiktaş Dergisi'nin aralık sayısında Fikret Orman'ın bir yazısı yayımlandı. Orman, Beşiktaş Dergisi'nin aralık sayısında camiaya ve taraftarlara seslenerek yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın yazısı şu şekilde:

"Sevgili Beşiktaşlılar,

Yeni mabedimiz Vodafone Arena'nın çatı bloğunu kaldırma işlemini kazasız, belasız tamamladık. Artık sonraki işlemlerde sıra... Koltuk montajına ve çim serme işlemine başlıyoruz. Stadın en ufak detayına kadar her şeye büyük önem gösteriyoruz. Toplam 237 milyon Dolar değerinde sponsorluk anlaşması yaptık. Sponsorluk gelirlerimiz, rakiplerimizin toplam sponsorluk gelirinden fazla... Stadımızın açılmasıyla birlikte Beşiktaşımız'ın sponsorluk geliri daha da artacak ve kazanç elde eden bir kurum haline geleceğiz.

Tesisleşme konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vodafone Arena tamamlandıktan sonra hedefimiz, amatör şubeleri barındıracak güzel bir tesis yapmak... BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki yenileme çalışmalarımız sürecek. Hakkı Yeten Tesisleri'nin zemin ve tribünlerini yeniliyoruz. Akatlar'a Divan Kurulu üyelerinin gidebileceği bir tesis yapıyoruz. Pendik Tesisleri'ni modernize edeceğiz, Şan Ökten Tesisleri'ni yıkacağız. Ayrıca Beşiktaş'a emek veren büyüklerimiz için huzurevi yapmayı planlıyoruz. Bütün bu planları yaparken, sizlerin desteğinden ve ilgisinden güç alıyoruz. Beşiktaş tribünlerinden gelmiş ve günün birinde yine oraya dönecek bir başkan olarak, camiamıza kalıcı eserler bırakmak şahsım adına mutluluk verici.

Stat yaparken şampiyonluğu kovalamak zordur. Ancak hocamız Şenol Güneş ve ekibinin yönetimindeki futbol takımımız, aldığı galibiyetlerle bizlerin göğsünü kabartıyor. Ligin en çok koşan, en mücadeleci, en istekli, en arzulu ekibine sahibiz. Özlediğimiz şampiyonluk hiç uzak değil... Hepimizin arzusu, bir an evvel stadımıza dönüp kupayı evimizde kaldırmak.

Büyük kulüpler arasında Bedensel Engelliler Şubesi'ne sahip olan ilk kulüp Beşiktaş'tır. Onlarca sporcuya kucak açmanın onurunu yaşayan kulübümüz, engelli sporcularımızın elde ettiği başarılarla da gurur duymaktadır. Engelli sporcularımızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın "3 Aralık Dünya Engelliler Günü"nü kutlar; Beşiktaş RMK Marine Takımımız'a başarılar dilerim.

En derin sevgi ve saygılarımla."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fikret Orman: Stat Yaparken Şampiyonluğu Kovalamak Zor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.


Advertisement