Fikret Orman: Toraman ve Sezer'in Takıma Dönmesi İmkansız - Son Dakika
Spor

Fikret Orman: Toraman ve Sezer'in Takıma Dönmesi İmkansız

Fikret Orman: Toraman ve Sezer\'in Takıma Dönmesi İmkansız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kadro dışı kalan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün takıma dönmesinin imkansız olduğunu söyledi.

04.02.2014 14:29  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kadro dışı bırakılan ancak ara transfer döneminde siyah beyazlılarda kalmayı tercih eden İbrahim Toraman için "Takıma dönmesi mümkün değil" dedi. Sky360 kanalına açıklamalarda bulunan Başkan Orman, transfer döneminden, stat projesine kadar birçok konuya açıklık getirdi.

"TEKNİK EKİP SICAK BAKMADI"

İbrahim Toraman konusundaki kararın teknik heyete ait olduğunu belirten Başkan Orman "Kaptanlığımızı yapmış çok düzgün bir futbolcu. Teknik ekiple İbrahim'ın takıma dönmesi için görüşmelerimiz oldu ama sıcak bakmadılar. Şu anda takıma dönmesi söz konusu değil. İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk 'geri dönecek' dersem otoriteyi sarsmış olurum" ifadelerini kullandı. Başkan Fikret Orman, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes ile sezon sonunda tekrar görüşeceklerini de sözlerine ekledi.

"BEŞİKTAŞ GİBİ OYNARSAK ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN"

Galatasaray'dan Dany'nin kiralanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Orman "Geçen sezon ara transferlerde pek başarılı olamadık. Dany transferi için ben olumsuz düşünüyordum fakat arkadaşlarım bu transferi gerçekleştirdi. Bence faydalı olur" diye konuştu. Başkan Fikret Orman, önlerindeki Gaziantepspor, Kasımpaşa, Bursaspor ve Galatasaray maçlarının önemine dikkat çekerek "Beşiktaş gibi oynarsak şampiyonluk neden olmasın" dedi.

"MAÇLARI KASIMPAŞA'DA OYNAMA İHTİMALİMİZ YÜKSEK"

Stat inşaatının hızla devam ettiğini belirten Başkan Orman, Bursaspor maçının Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. " Atatürk Olimpiyat Stadı'nın doğu tribünü'nde taraftarlarımızın alınması engellendi. Kasımpaşa ile imzaladığımız bir protokol var ve orada oynamamız engellenemez. Bursaspor maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması için İstanbul valisine başvurduk ama açıkçası olumlu bir sonuç beklemiyoruz. Bursaspor maçı ya Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda ya da şehir dışında bir statta oynanacak" diye konuştu.

Başkan Fikret Orman, sponsorluk gelirlerinin 204 milyon dolara ulaştığını, hedeflerinin de sezon sonuna kadar 250 milyon dolara ulaşmak olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fikret Orman: Toraman ve Sezer'in Takıma Dönmesi İmkansız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hüseyin: çok üzücü bedava oynatacağınız stoperinizi kişisel fikirlerinizden dolayı oynatmıyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamak çok zor 7 0 Yanıtla
  • hüseyin: başkan hata yapıyorsun seen GS,FB arta larını alıp kendi kaptanını cezalandırıyorsun önder özenede saygımız kalmadı aldırdığı adamlardan hiç verim alamadık taraftar hıla BJK dan soğuyor haberin olsun 7 0 Yanıtla
  • taner: defol git başkan 5 1 Yanıtla
  • zeki özmen: Bu gidişle bizi de soğutuyosun futboldan bir an önce defolun gidin bu koltuktan istifa da erdemliktir. 1 0 Yanıtla
  • Danial Amokachi: Fikret Orman'ı seven bir tane Beşiktaş taraftarı var mı acaba ben dahil geldiği günden beri herkesi gibi bu klübün başında görmek istemiyoruz,, Tarafatara kesinlikle saygı duymayan bir kişiliği var,, Queresma'yı geldiği gün kalemini kırarken adamı stada bile maç seyretmesi için girmesine yasak getirdi,,, SAMET'i harcadı olayları üstüne yıktı,, Bu kadroyla şampiyonluk bekleyen bir tek Fİkret Orman vardır herhalde,,, futboldan biraz anlayan şu takımın 2 maçını seyreden ilk 11'in notunu verir,, demek ki anlamıyorsunuz ,, Yeni doğan hiç kimse beşiktaşlı olmuyor artık ,,, FİKRET ORMAN bu takımın geleceğini de çalıyorsun allahın aşkına bırak BORÇ sa bizim borcumuz sanane bırak başkası gelsin yeter ki git.. 0 0 Yanıtla

Advertisement