Fikret Orman: Transferleri Bitirmeye Çok Yakınız - Son Dakika
Spor

Fikret Orman: Transferleri Bitirmeye Çok Yakınız

Fikret Orman, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi kurasının çekilmesinin ardından yaptığı açıklamada "İmza atılmadan hiçbir transfer bitmiş olmaz ama bitirmeye çok yakınız." dedi.

25.08.2016 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev'le birlikte B Grubu'nda yer alacak olan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman kura çekimini değerlendirdi.

"TRANSFERLER BİTMEK ÜZERE"

Denk güçte yer alan takımların eşleştiğini söyleyen Fikret Orman : "Zor kura, zor bir lig. Herkesin kendini göstermek istediği bir arena. Biz de herkes için zor takımız, kolay lokma değiliz.Beşiktaş kuvvetli bir takım.İyi transferler yapıyoruz.Transfer görüşmelerimiz sürüyor. İmza atılmadan hiçbir transfer bitmiş olmaz ama bitirmeye çok yakınız." dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Orman : "Gruptan çıkmak tüm taraftarlarımızı mutlu eder.Yaptığımız işte en iyisini isteriz elbette lider olarak çıkmak isteriz ama tüm kulüplerin mali seviyesi çok çok yüksek.Bu nedenle ayaklarımızı yere basmamız lazım" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

AHMET NUR ÇEBİ : "İÇİM DAHA RAHAT"

2. Başkan Ahmet Nur Çebi ise, "Hayırlı olsun. İyi bir yerde oynayacağız. Hepsi kıymetli takımlar, güçlü takımlar. Beşiktaş hepsinden güçlü. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. İnşallah turu geçeriz ve daha yukarılara çıkarız. İçim daha rahat. Grubuna gitmediğimiz takımlarla da inşallah tur atladığımızda karşılaşacağız."

Fikret Orman: Transferleri Bitirmeye Çok Yakınız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fikret Orman: Transferleri Bitirmeye Çok Yakınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement