Fikret Şeneş'in Cenazesinde Ajda'ya Büyük Şok - Son Dakika
Güncel

Fikret Şeneş'in Cenazesinde Ajda'ya Büyük Şok

Mustafa Denizli'nin Çiğdem Kayalı'dan olan kızı Lal Denizli ve Şebnem Çapa Ajda Pekkan'a "Ne yüzle geldi buraya" diye tepki gösterdi.

18.02.2015 16:09  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü söz yazarı Fikret Şeneş son yolculuğuna uğurlandı. Teşvikiye Camii'ndeki cenaze törenine katılan Ajda Pekkan'a, Fikret Şeneş'in yakınları tepki gösterdi.

"NE YÜZLE GELDİN BURAYA"

Fikret Şeneş ile arası yıllardır bozuk olan Ajda Pekkan, cenaze töreninde şok bir tepkiyle karşılaştı. Mustafa Denizli'nin Çiğdem Kayalı'dan olan kızı Lal Denizli ve Şebnem Çapa Ajda Pekkan'a "Ne yüzle geldi buraya" diye tepki gösterdi.

HEMEN TÖRENDEN AYRILDI

Denizli ve Çapa, Ajda Pekkan'a söz yazarı Hakan Eren aracılığıyla "Fikret Hanım'a karşı son görevini yapsın, ama sakın gelip bize başsağlığı dilemesin" mesajını gönderdi. Ajda Pekkan da cenaze töreninde kısa bir süre kaldıktan sonra acele adımlarla cami avlusundan ayrıldı.


Fikret Şeneş\'in Cenazesinde Ajda\'ya Büyük Şok
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Fikret Şeneş'in Cenazesinde Ajda'ya Büyük Şok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Serdar: Her beden kara toprağı tadacaktır onun için kalp kırmaya gerek yok.ne olursan ol yeterki merhametli ol 43 2 Yanıtla
  • Iguanasever : Kalitesini bir kez daha Göstermiş harika bir kadın 25 9 Yanıtla
  • tas yerinde agirdir: Yapilanlar ayip. 29 2 Yanıtla
  • münevver ayhan: birileride bu Ajda ya hakkını bildirmiş sevindim. kendini bir ilah sanıyordu garibim. . millet korkusundan öyle yaptı nedense. . . . 4 7 Yanıtla
  • selim atak: Dayanırım. . . 4 3 Yanıtla

Advertisement