Fikri Işık: "Bu ramazan bizim açımızdan zor ve buruk geçti" - - Son Dakika
Güncel

Fikri Işık: "Bu ramazan bizim açımızdan zor ve buruk geçti" -

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu ramazan bizim açımızdan zor ve buruk geçti.

28.07.2014 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu ramazan bizim açımızdan zor ve buruk geçti. Özellikle Gazze'deki insanlık dışı saldırılar ve iftar sofralarında ekmeklere doğranan kanlar hepimizi çok derinden yaraladı ve üzdü" dedi.

Işık, İzmit ilçesi Fevziye Camisi'nde kıldığı bayram namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan bayramının ülkenin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Ramazan ayının kendileri açısından zor ve buruk geçtiğini ifade eden Işık, şöyle devam etti:

"Özellikle Gazze'deki insanlık dışı saldırılar ve iftar sofralarında ekmeklere doğranan kanlar, hepimizi çok derinden yaraladı ve üzdü. Bu bayram vesilesi ile inşallah Gazze'deki bu soykırıma varan katliamın sona ermesini, artık terörün devlet eliyle yapılmasının son bulmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz. İnşallah sadece İslam aleminin değil, bütün insanların kurtuluşa ermesi için bayramın vesile olamasını niyaz ediyorum."

Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bu bayramın birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve ülkemizin dirliğine vesile olmasını, ülkemizin birlik ve beraberliğinin güçlenmesine vesile olmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyorum."

Bakan Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Emniyet Müdürü Levent Yarımel, il müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve İzmit İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu ile birlikte namaz sonrası vatandaşlarla ve gazetecilerle bayramlaştı.

Fikri Işık: "Bu ramazan bizim açımızdan zor ve buruk geçti" -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fikri Işık: 'Bu ramazan bizim açımızdan zor ve buruk geçti' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement