Filenin Fidanları' Projesi Trabzon'da Yeşeriyor - Son Dakika
Güncel

Filenin Fidanları' Projesi Trabzon'da Yeşeriyor

Filenin Fidanları\' Projesi Trabzon\'da Yeşeriyor

Türkiye'de Voleybol branşının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla belirlenen 20 ildeki çocuklara yönelik olarak başlatılan 'Filenin Fidanları' projesi Trabzon'da da hayata geçirildi.

14.07.2014 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de Voleybol branşının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla belirlenen 20 ildeki çocuklara yönelik olarak başlatılan 'Filenin Fidanları' projesi Trabzon'da da hayata geçirildi. Türkiye Voleybol Federasyonu ve Amway şirketinin birlikte başlattığı proje kapsamında Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda tanıtım lansmanı gerçekleştirildi. Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Amway Avrupa Dış İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve çok sayıda voleybolcu ile eğitmenlerinde katıldığı lansmanda belirlenen okullara 300 adet Voleybol Seti hediye edildi.

MUTLUGİL AMACIMIZ VOLEYBOLU SEVDİRMEK

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, hedeflerinin çocuklardaki spor sevgisini artırmak ve voleybol sever bir kitle oluşturmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu

Bu uğurda gerçekleştirdiğimiz çok sayıdaki projemize, 'Filenin Fidanları' sosyal sorumluluk projesi ile önemli bir ekleme yapıyoruz. Bu projemizle özellikle 6-12 yaş grubunda yer alan ilkokul ve ortaokuldaki gençlerimize voleybolu sevdirmeyi amaçlıyoruz.

Mutlugil'in konuşmasının ardından lansmana katılan ilköğretim okulları voleybol maçı yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Filenin Fidanları' Projesi Trabzon'da Yeşeriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bandırma'da Denizde Erkek Cesedi Bulundu
    14:24 Bandırma'da Denizde Erkek Cesedi Bulundu

    Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Dutlimanı bölgesinde denizde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin İmralı Adası açıklarında batan Batuhan-A gemisi mürettebatına ait olabileceği üzerinde duruluyor. Cenaze Bursa Adli Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, soruşturma devam ediyor.

  • Beyşehir'de Leylekler İlkbaharla Birlikte Yuvalarına Döndü
    14:24 Beyşehir'de Leylekler İlkbaharla Birlikte Yuvalarına Döndü

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ardıç ağaçlarının üzerindeki yuvalar yeniden leyleklerle şenlendi. Leyleklerin mekanları, canlı yayın kameralarıyla dünyanın her yerinden izlenebiliyor. Leylekler, baharla birlikte çiçek açan ardıç ağaçlarının çevresinde yerleştikleri yuvalarında güzel görüntüler sergiliyor. Leyleklerin dönüşü, kuş ve fotoğraf severlerin ziyaretlerinin artmasına yol açtı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Fener Market'i Ziyaret Etti
    14:23 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Fener Market'i Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağlı faaliyet gösteren Fener Market'i ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, ihtiyaç sahibi aileler için kurulan Fener Marketi gezerek, ürünleri inceledi.

  • Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı 2024 Şubat Ayında 29 Bin 933 Yolcuya Hizmet Verdi
    14:22 Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı 2024 Şubat Ayında 29 Bin 933 Yolcuya Hizmet Verdi

    Şırnak'ın Cizre ile İdil ilçeleri arasında bulunan Şerafettin Elçi Havalimanı, 2024 Şubat ayında 29 bin 933 yolcuya hizmet verdi. İç hat yolcu trafiği, Şubat ayında 29 bin 933 olarak kaydedildi. Ayrıca, havalimanına iniş-kalkış yapan uçak sayısı 506'ya ulaştı ve taşınan yük miktarı 309 ton oldu. Ocak-Şubat döneminde ise havalimanında toplamda 58 bin 852 yolcu, 878 uçak ve 605 ton yük trafiği gerçekleşti.

  • Tavas Belediyesi Mahalle İftarlarına Devam Ediyor
    14:22 Tavas Belediyesi Mahalle İftarlarına Devam Ediyor

    Tavas Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla birlikte doyasıya yaşamak için mahalle iftarları düzenliyor. Ramazan ayının başından itibaren her gün birkaç mahallede iftar sofraları kurularak, vatandaşlar aynı sofrada buluşuyor.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yeni Dönem Projelerini Anlattı
    14:22 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yeni Dönem Projelerini Anlattı

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdi. Palancıoğlu, Melikgazi için vizyon projelerinin Türkiye'ye örnek olacağını belirtti.

  • Milli Eğitim Bakanı Iğdır'a ziyaret gerçekleştirdi
    14:22 Milli Eğitim Bakanı Iğdır'a ziyaret gerçekleştirdi

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır Valiliğini ziyaret etti ve burada bir süre sohbet etti. Bakan Tekin, daha sonra öğretmenler ve eğitim yöneticileri ile bir araya gelecek.

  • Malatya'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı
    14:21 Malatya'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, M.O. idaresindeki kamyon, plakası öğrenilemeyen N.T. ve M.Ş. idaresindeki otomobillerle çarpıştı. Kazada yaralanan M.Ş. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Çevre Bakanı Özhaseki, Lavuar Alanı'nda İncelemelerde Bulundu
    14:21 Çevre Bakanı Özhaseki, Lavuar Alanı'nda İncelemelerde Bulundu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Zonguldak'taki Lavuar Alanı'nda incelemelerde bulundu. Bakan Özhaseki, bölgede TOKİ tarafından müze, sosyal tesis ve çarşı inşaatlarına başlandığını belirtti. Projenin tamamlandığında Zonguldak'a yakışacak bir alan olacağını söyleyen Özhaseki, ayrıca esnafın işlerini sürdürebilmeleri için yeni iş yerleri yapıldığını da açıkladı.

  • Samsun'da Sahte Anketlere Tepki
    14:20 Samsun'da Sahte Anketlere Tepki

    Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, sahte anketlerle başkanlık hayali kuranları halkın tepkisiyle karşılayacaklarını belirtti.


Advertisement