Filenin Sultanları'na Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu'ndan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Filenin Sultanları'na Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu'ndan Ziyaret

Filenin Sultanları\'na Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu\'ndan Ziyaret

Anvers / DHA Belçika ve Hollanda'nın ortaklaşa düzenlediği 2015 CEV Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen Milli Takımı konakladıkları otelde Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu Metin Ergin ve eşi ziyaret etti.

30.09.2015 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anvers/ DHA

Belçika ve Hollanda'nın ortaklaşa düzenlediği 2015 CEV Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen Milli Takımı konakladıkları otelde Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu Metin Ergin ve eşi ziyaret etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu ile Milli Takım teknik heyeti ve sporcularla birlikte akşam yemeği yiyen TC Anvers Başkonsolosu Metin Ergin'e, Milli Takım adına tüm sporcuların imzaladığı bir flama, takım kaptanı Gözde Kırdar tarafından hediye edildi.

Başkonsolos Metin Ergin ve eşi yemekten sonra Milli Takımla bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Oyunculara ve teknik heyete yarın oynanacak Almanya maçı için başarılar dileyen Başkonsolos Metin Ergin ve eşi daha sonra otelden ayrıldılar.

Filenin Sultanları yarın TSİ 18.30'da Belçika'nın Anvers şehrinde Lotto Arena Salonu'nda Almanya ile 2015 Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükselebilmek için mücadele edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Filenin Sultanları'na Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu'ndan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement