Filistinli Heyet, Niyazi Karakoç'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Filistinli Heyet, Niyazi Karakoç'u Ziyaret Etti

Filistinli Heyet, Niyazi Karakoç\'u Ziyaret Etti

İstanbul’a çeşitli temaslar için gelen Filistin heyeti BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç’u ziyaret etti.

12.01.2015 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'a çeşitli temaslar için gelen Filistin heyeti BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç'u ziyaret etti. Ziyarette önemli açıklamalar yapan Filistin Milletvekili İbrahim Sarsur, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'nin her zaman yanımızda durması bizlere çok büyük güç veriyor" dedi.

İstanbul'a çeşitli temaslar için gelen Filistin Milletvekili İbrahim Sarsur, İslami Hareketin Kurucularından Şeyh Hammat Ebu Debais, Filistin Hayfa Üniversitesi Coğrafya ve Strateji Profesörü Rasim Hamaisi, Filistin Cemiyetül Furkan Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Hüseyin Nemir ve İHYA-DER Yönetim Kurulu Başkanı Harun Budaklar, BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç'u ziyaret etti.

"SENDİKA OLARAK FİLİSTİN'İN YANINDAYIZ

Ziyarette, ülke gündemine dair konular, sendikal çalışmalar ve Filistin meselesi ele alındı. Niyazi Karakoç, "Son zamanlarda terör devleti İsrail' in Müslümanların İlk kıblesi olan Mescid-i Aksa' ya uyguladığı barbarca ve tahrik edici hareketleri sabır ve kaygıyla takip ediyoruz. İnşallah güzel günler Filistin halkını bekliyor" dedi. Karakoç, Cumhurbaşkanı başta olmak üzere, ülkenin tüm erkleri ve STK' lar ile Filistin'in yanında olduklarının mesajını da verdi.

MEMUR-SEN Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ında ülkemizde Mescid-i Aksa şairi olarak bilindiğini, Bu da Sendikalarının Filistin'e olan ilgisini ve kardeşliğini gösterdiğini ifade eden Karakoç, İsrail katliamlarının hafızalarından asla silinmeyeceğini de belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyetle dile getirdi.

"ZAFER BİZLERİN OLACAKTIR"

Filistin Heyetinden Milletvekili İbrahim Sarsur, "Türkiye'nin, Başta Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanımızda durması bizlere çok büyük güç veriyor. MEMUR-SEN ve Sendikalarının Böyle duyarlı olması da bizleri çok daha güçlü kılıyor. Desteklerinizi bizlerden esirgemeyin. İnşallah Zafer Bizlerin olacaktır" dedi.

Şeyh Hammat Ebu Debais ise "Allah bizimledir. İnşallah kısa zamanda Allah'ın yardımını hep birlikte göreceğiz. Türkiye'nin, özellikle Erdoğan'ın, Sendikaların ve diğer STK' ların yardımlarını bizlerle olan dualarını asla unutmayacağız" diye konuştu.

İHYA-DER Yönetim Kurulu Başkanı Harun Budaklar ise, İhya-Der olarak Orta Doğu'da, Filistin' de hususiyetle de Kudüs ve Gazze'de birçok projeler gerçekleştirdiklerini, bu projeler arasında en önemlisi de Mescid-i Aksa'nın ihya, inşa ve restorasyon işlerinin, TİKA ile birlikte organizasyon edilmesi, Kevafil el Aksa seyahatleri, ilim halkalarının desteklenmesi, yetimlerin kefalet gibi birçok projenin bölgede hayata geçirilmesi için gayret sarf ettiklerini belirterek, bundan sonra da BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube ile birlikte daha güzel projelere imza atacaklarını söyledi.

İHYA-DER Yönetim Kurulu Başkanı Harun Budaklar, heyete refakat etmekten ve sendikanın göstermiş olduğu duyarlılık, ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Filistinli Heyet, Niyazi Karakoç'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak
    17:57 Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 'Ortaköy Sokağı' ismini verecekleri gastronomi sokağı kuracaklarını duyurdu. Proje kapsamında, kumpir, dondurma ve yerel tatların yer alacağı mekanlar oluşturulacak. Palancıoğlu, projenin insan odaklı olduğunu ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası başladı. 27 ülkeden 108 sporcu, İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda gerçekleşen organizasyona katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri yapıldı. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon, 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement