Film İçin Rahibe Teresa Oldu - Son Dakika
Magazin

Film İçin Rahibe Teresa Oldu

Son Bir Yıl İçinde Yapılan Tüm 'En Seksi Kadın'anketlerinden Hep İlk Sırada Çıkan Megan Fox, Son Filmi İçin Öyle Bir Değişti Ki...

09.08.2008 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SON BİR YIL İÇİNDE YAPILAN TÜM 'EN SEKSİ KADIN'ANKETLERİNDEN HEP İLK SIRADA ÇIKAN MEGAN FOX, SON FİLMİ İÇİN ÖYLE BİR DEĞİŞTİ Kİ...

22 yaşındaki yıldız; yönetmenliğini Robert B. Weide'ın üstlendiği How to Lose Friends & Alienate People adlı filmde, Sophia Maes adlı bir yıldız adayını canlandırıyor. Fox'un oynadığı bu karakter kariyerindeki en büyük çıkışı da Rahibe Teresa'yı canlandıracağı filmle yapmayı planlıyor.

Bu aslında ilk bakışta pek çok kişinin sandığı gibi ciddi bir Rahibe Teresa biyografisi değil. İngiliz yazar Toby Young'ın çok satan romanından uyarlanan film, hem ün sahibi olmaya çalışan hem de ışıltılı dünyayı küçük gören Sharp Magazine adlı bir derginin editörünün öyküsü üstüne kurulu.

Alternatif dergi, Post Modern Review medyadaki ünlüleri rahatsız etmektedir. Ancak kendisine taban tabana zıt bir mufazakar New York dergisinden iş teklifi gelince, bir anda işler karışır. Kendisini New York'ta bulan Sidney, küçümsediği bu ışıltılı dünyanın artık tam göbeğindedir.

Aslında filmde anlatılan ünlü Vanity Fair dergisinin ünlü editörünün öyküsü. Ancak, hem dergi isimleri hem de kişilerin isimleri filmde değiştirilmiş.

How to Lose Friends & Alienate People'da Megan Fox'un yanısıra Simon Pegg, Gillian Anderson, Kirsten Dunst da yer alıyor.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Film İçin Rahibe Teresa Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement