Filmin Adı Sürpriz Olacak - Son Dakika
Magazin

Filmin Adı Sürpriz Olacak

Filmin Adı Sürpriz Olacak

Mersinli oyuncu Sinem Yaruk, senaryosunu yazıp, yöneteceği filmde başrolü de oynamaya hazırlanıyor.

28.04.2012 11:12  Güncelleme: 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıla, Sakarya Fırat, Vurgun, Babam İçin adlı televizyon dizilerinde rol alan Mersinli oyuncu Sinem Yaruk, senaryosunu yazıp, yöneteceği filmde başrolü de oynamaya hazırlanıyor.

Mersin'de yaşamını sürdüren ve devlet okulunda psiko-drama öğretmenliği de yapan Sinem Yaruk, sürpriz olsun diye adını açıklamadığı bir film hazırlığı içinde olduğu söyledi. Yaruk, "İzole edilmiş huzurevinde bir kadının ötekileştirilmesin, duygusal ve sözel tacize uğramasını, tüm bunlar yaşanırken genç bir kızla arasında başlayan küçük sırlarını anlatacağım. Herhangi bir aksilik olmazsa Menderes Samancılar oynayacak. Genç kızı da ben oynayacağım. Filmde eşcinsel kadını oynayacak kişi de sürpriz olsun" dedi.

Mersin'de yaşamayı kendisinin tercih ettiğini de anlatan Sinem Yaruk, "Yoğun hızlı tüketim, her şeyin uçta yaşandığı piyasada yaşıyoruz. Oyunculukta, çocuk kalan yanımı kirletmemek, hırpalamamak adına ailemle yaşamımı sürdürüyorum. İstanbul'da yaşamayacağım. Bu işi seviyorsan, dünyanın neresinde olursan ol o iş seni gelip buluyor. Tercih edilme duygusunu hissedebiliyorum. Dizide oynuyorum ama Mersin'deyim. Bu, işimi yapmama engel değil" diye konuştu.

HEDEFİ ALTIN PORTAKAL

Boş zamanlarında yazmayı sürdürdüğünü belirten Sinem Yaruk, şunları söyledi:

"Altın Portakal ödülünü kazanmayı hayal ediyorum. Böyle koşulladım kendimi. Eğer bir gün Altın Portakal ödülünü alırsam elbisemi kafama geçireceğim, hayallerimi gerçekleştirdiğim için. Çünkü oyunculuk benim için bir yaşam biçimi. Bunu da yaşıyorum, tekrar dünya geldiğimde tüm samimiyetimle söylüyorum oyuncu olmak isterdim." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Filmin Adı Sürpriz Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement