Filyos Liman Projesi'ne Mahkeme Engeli - Son Dakika
Ekonomi

Filyos Liman Projesi'ne Mahkeme Engeli

II. Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi'ne, Kamu İhale Kurumu'nda onaylanmasının ardından yapılan itiraz sonucu mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

02.12.2014 16:35  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filyos Projesi'ne, Kamu İhale Kurumu'nda (KİK) onaylanmasının ardından yapılan itiraz sonucu mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verildi.

II. ABDÜLHAMİD'İN HAYALİYDİ

II. Abdülhamid'in hayali olan Filyos Vadi Projesi'nin ihalesinin yapılmasının ardından verilen itirazlara KİK'in de ret vermesinin ardından bu kez de mahkemeye yapılan itiraz sonucu yürütmeyi durdurma kararı verildi.

GEÇTİĞİMİZ AY ONAYLANMIŞTI

Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, KİK'e yapılan itirazların reddolmasının ardından ihaleye katılan bazı firmaların mahkemeye başvurduğunu belirterek, "Geçtiğimiz ay KİK tarafından onaylanan Filyos Vadi Projesine bazı firmalar mahkemeye giderek başvuruda bulunmuş. Mahkeme de bunun üzerine yürütmeyi durdurma kararı verdi. Bölge halkının umudu olan Filyos Vadi Projesi'nin bir an önce sorunlarının ortadan kaldırılarak başlanılmasını arzu ediyoruz. Bununla ilgili olarak Ankara'da bizler de gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Filyos Liman Projesi\'ne Mahkeme Engeli
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Filyos Liman Projesi'ne Mahkeme Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mustafa Çınar: Çivi çakacak olsan mahkeme durduruyor AKP yi hiç sevmem ama bu kadarı da fazla bu ne böyle ya AKP az bile yapıyormuş yenim ediyorum hak ediyorlar 11 2 Yanıtla
  • İsmail Dinar: Hep Danışıklı Dövüş!!Yemezler 6 0 Yanıtla
  • engin kartal: makkeme kararı çok enteresan. malum seçimler yaklaşıyor bölge vekillerinin bu konudaki performansları seçmenler tarafından değerlendirilecektir. bir bakıma bu proje vekillerin namusu şerefi ve haysiyeti. buyrun hodri meydan. kaldırın engelleri. 0 0 Yanıtla

Advertisement