Final Koleji Yoksul Öğrencilere Kitap Seti Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Final Koleji Yoksul Öğrencilere Kitap Seti Hediye Etti

Final Koleji Yoksul Öğrencilere Kitap Seti Hediye Etti

Batman Özel Final Koleji, kenar semt ve köy okullarında okuyan öğrencilere kitap seti dağıttı.

07.10.2015 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Final Koleji'nden eğitime büyük destek

Batman Özel Final Koleji ve Final Eğitim Kurumları yöneticileri, kenar semt ve köy okullarında okuyan öğrencilere kitap seti dağıttı.

Özel Batman Final Koleji Kurucusu Ramazan Bozkurt ve Okul Müdürü Orhan Alp, Final Eğitim Kurumları kurucular kurulu başkanı İhsan Özen'den aldıkları destekle, çoğunlukla kenar semt ve köylerde okuyan, 1.sınıfa yeni başlayan öğrencilere okuma yazma kitap setleri hediye ettiler.

Toplumsal sorunlara kurum olarak duyarlılık gösteren Final Eğitim Kurumları, bu kez binlerce öğrenciye önemli bir katkıda bulundu.

Batmanda, yoksul öğrencilerin çoğunlukta olduğu kenar semtlerdeki okullar ile bazı köy okullarına eğitim seti dağıtan Özel Final Koleji, binlerce öğrenciyi sevindirdi.

Okul müdürü Orhan Alp "Batmanlı miniklerimizin eğitimine yapılan bu anlamlı katkıdan dolayı Final Eğitim Kurumları yönetim kuruluna, Kurucumuz Ramazan Bozkurt'a ve bu kitap setlerinin öğrencilerimizle buluşmasını sağlayan okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. Şu ana kadar Gültepe, M.Emin Şimşek,Yüzüncü Yıl,Merkez Soğuksu,Tüpraş ve Kozluk Samanyolu ilkokullarına yapılan bu desteğin bu hafta içerisinde diğer okullarımıza da ulaştıracağız" dedi.

"SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ İLE TOPLUMSAL DUYARLILIK SÜRECEK"

Final Eğitim Kurumlarının toplumsal ve sosyal sorumluluk bilinci ile benzeri çalışmaların devam edeceğini belirten Alp, "Eğitimde insan mutluluğu ve başarısını öncelik edinen Final Koleji'nin bulunduğu ilde yaptığı bu tarz sosyal sorumluluk projeleri takdir ediliyor. Geçen yıl Ezidi çocuklarına ulaştırılan binlerce oyuncak, 'Bir Çocukta Sen Giydir Kampanyası', maden kazasında Soma'lı işçi ailelerine yapılan destek ve bu yıl okula başlayıp hayattaki önemli aşamalardan birinin, okumanın eşiğine gelmiş çocukları desteklemek Final ailesi için büyük bir onur ve kıvanç kaynağıdır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Final Koleji Yoksul Öğrencilere Kitap Seti Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Öğretmen: M emin şimşeğin neresi kenar semt lee 0 0 Yanıtla

Advertisement