Final Okulları'ndan Görkemli Mezuniyet - Son Dakika
Yerel

Final Okulları'ndan Görkemli Mezuniyet

Final Okulları\'ndan Görkemli Mezuniyet

Samsun Final Okulları 8. mezunlarını muhteşem bir organizasyonla uğurladı.

12.06.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Final Okulları 8. mezunlarını muhteşem bir organizasyonla uğurladı.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu'nun da katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca'nın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

Kendilerine güvenerek en değerli varlıkları olan çocuklarını teslim ettikleri için velilere; öğrencilerin yaşam ve sınav başarısı kazanmaları için çalışan öğretmenlere teşekkür eden Cengiz Karaca, 8 yıl boyunca okulun birçok alanda başarı göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaca, eğitim-öğretimlerini en güzel şekilde tamamlayan ve yeni bir hayata 'merhaba' diyen öğrencilere de bundan sonraki yolculuklarında başarı diledi.

OKUL BİRİNCİLERİ KÜTÜĞE PLAKET ÇAKTI

Ana sınıfı, 4. sınıf, 8. sınıf ve 12. sınıfların yer aldığı mezuniyet töreninde öğrencilere temsili mezuniyet plaketi, flama ve madalyaları okul idarecileri ve Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu tarafından verildi.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, eğitim-öğretimin önemine vurgu yaparak tüm öğrencilere tahsil hayatı boyunca üstün başarılar diledi.

Törende ayrıca; 4. sınıflar birincisi Metin Berke Saraçoğlu, 8. sınıflar birincisi Ecenaz Polat, Kolej birincisi Bilge Çamlıbel ve Fen Lisesi birincisi Şevval Acar okul kütüğüne plaketlerini çaktı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Final Okulları'ndan Görkemli Mezuniyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement