Final Okulları'ndan Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Final Okulları'ndan Resim Sergisi

Final Okulları\'ndan Resim Sergisi

Özel Samsun Final Okulları tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen resim sergisinde, öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları 300’e yakın aşkın eser görücüye çıktı.

21.05.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Samsun Final Okulları tarafından bu yıl 8.'si düzenlenen resim sergisinde, öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları 300'e yakın aşkın eser görücüye çıktı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Sergi Salonu'ndaki serginin açılışı Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü M.Vahit Arslan tarafından yapıldı.

Final Okulları tarafından düzenlenen sergide bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, "İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin açtığı çok güzel bir sergi. Öğrencilerimizin akademik bilgilerin yanında bu tür sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunması son derece sevindirici. Emeği geçen tüm yöneticilere, öğretmenlere, özellikle eserlerin gerçek sahibi olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yağlı boya, akrilik, quaj boya, karakalem, hat sanatı ve tipografi çalışmalarından oluşan toplam 300'e yakın eserin yer aldığı Özel Samsun Final Okulları'nın geleneksel hale getirdiği sergi, okulun resim öğretmenleri Sergül Tomrukçu Sancılı ve Tülin Yılmaz eşliğinde 180 öğrencinin çalışmasıyla yaklaşık 1 yılda hazırlandı.

Final Okulları'nın çocukların akademik başarısının yanında sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere de destek verdiğini ifade eden Özel Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca, "Öğrencilerimizin eğilimleri yönünde keşfedilmesi noktasında bir takım çalışmalarımız var. Tabi okullar için akademik başarı çok önemli. Onu hiç bir şekilde ihmal etmiyoruz. Bu tür faaliyetler de bizim için önemli. Final Okulları olarak 8. yılımızı bitiriyoruz 8. sergimizi açıyoruz. Başarılı çalışmalar var. Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve resim öğretmenlerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Final Okulları'ndan Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement