Finans Uzmanları, Parayı Yönetmenin Yollarını Finans Zirvesi'nde Anlattı - Son Dakika
Ekonomi

Finans Uzmanları, Parayı Yönetmenin Yollarını Finans Zirvesi'nde Anlattı

Anatolian Business Committee’nin düzenlediği sponsorları arasında Adres Patent de bulunan ’Finans Zirvesi 2015’te, finans uzmanları katılımcılara parayı yönetmenin yollarını anlattılar.

01.12.2015 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anatolian Business Committee'nin düzenlediği sponsorları arasında Adres Patent de bulunan 'Finans Zirvesi 2015'te, finans uzmanları katılımcılara parayı yönetmenin yollarını anlattılar.

Anatolian Business Committee'nin düzenlediği sponsorları arasında Adres Patent'in de katılımıyla gerçekleşen 'Finans Zirvesi 2015' Kayseri'de yapıldı. Zirveye, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Tahir Nursaçan, 2012 yılının 'Parayı Koklayan Adamı' seçilen Dr. Necip Uludağ, Japon Devlet Yatırım Denetçisi Namık Kemal Kemer, sanayiciler ve iş adamları katıldı. Finans uzmanları katılımcılara parayı yönetmenin yolları hakkında bilgiler verdi.

Zirvede konuşan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin da, malın değerini belirleyen unsurun arz değil talep olduğunu ve katma değerin daha önemli konuma geldiğini söyledi. Toplantıya katılan finans uzmanları katılımcılara parayı yönetmenin yolları hakkında bilgiler verdi.

Uluslararası üne sahip olan ekonomistlerin konuşmacı olarak katıldığı zirvede Adres Patent yetkilileri, sanayici ve işadamlarına Fikri Sinai Mülkiyet haklarıyla ilgili olarak bilgilendirici görüşmeler gerçekleştirdi. Program deneyim paylaşımları ve sunumların ardından sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Finans Uzmanları, Parayı Yönetmenin Yollarını Finans Zirvesi'nde Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement