Finansçı Perakendecinin Yanında - Son Dakika
Ekonomi

Finansçı Perakendecinin Yanında

Perakende sektörünün nabzını tutan Perakende Günleri başladı

27.11.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri, dünyada ve Türkiye'de perakende sektörüne yön veren isimleri ağırladı. 26-27 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen Perakende Günleri'nin ana sponsorlarından biri bu yıl da CardFinans oldu. 2001 yılından bu yana Türkiye'deki en büyük iş dünyası organizasyonu olma özelliğini taşıyan etkinliğe son altı yıldır destek veren CardFinansbu sene de ana sponsor olarak yer aldı.

İş dünyasının önde gelen isimlerinin ve sektör temsilcilerinin katıldığı organizasyonun açılış gününde Finansbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, katılımcıların ilgiyle izlediği bir sunum gerçekleştirdi. Erkin Aydın, perakende ve bankacılık sektörlerini değerlendirdiği "Finansçı perakendecinin yanında" başlıklı sunumunda, finansal bakımdan 2015 yılı yurt içi ve yurt dışı trendlerini; finans sektörünün 2013 ve 2014 yılını; perakendeci-bankacı ilişkisini anlattı. Erkin Aydın sektör öngörülerinin yanı sıra Türkiye'nin finansçısı kimliğiyle, müşterilerine daima klasik bankacılık hizmetlerinden fazlasını sunmayı hedefleyen Finansbank'ın 2014 yılında perakendecilere sunduğu olanaklarını da paylaştı.

Reel Sektörün Can Damarı: Perakende ve Bankacılık

Perakende ve bankacılık sektörünün geçmişten bugüne geliştirdikleri iş ortaklığı modeli ile reel sektörün can damarları olduğunu ifade eden Erkin Aydın: "Pazarın değişen dinamikleriyle birlikte iki sektörün birbiriyle tam bir iş ortağı olarak hareket etmesi her açıdan büyük önem arz ediyor. Önümüzdeki dönemde perakende bankacılık genelinde en önemli öncelikler verimlilik ve müşteriye sunulan hizmetlerde farklılaşabilmek olacak. Kaynakları daha verimli kullanabilmek de çok büyük önem taşıyor. Bunun için en önemli araç inovasyon. İş yapış şekillerini değiştirerek yeni kanalları ve süreçleri kurgulayabilmek maliyet yönetiminde çok önemli bir hale gelecek. Biz Finansbank olarak perakendeci iş ortaklarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çözümler üreterek bu ortaklıkta maksimum faydayı sunmaya gayret ediyoruz. Bu vizyon ile hayata geçirilen kredi kartı taksit sınırlandırmasına karşı, "satış anında kredilendirme" uygulaması sektörde ilk olarak Finansbank'ın başlattığı bir kampanya oldu." dedi.

CardFinans Sektörün 5. Büyük Kredi Kartı Markası

Finansbank'ın Türkiye'nin finansçısı olarak, CardFinans markası ile bu yıl 14. kez düzenlenen Perakende Günleri'nin üst üste 6. kez ana sponsorlarından biri olduğunu ifade eden Erkin Aydın, "CardFinans sektörün 5.büyük kredi kartı markasıdır. 2014 yılı itibariyle CardFinans'ı alışverişlerde daha sık tercih edilen kredi kartı markası olma yolunda yeniden konumlandırdık. Bunu başarabilmek için mayıs ayında "Her Alışverişe CardFinans Lazım" sloganıyla 'Hediye Para' programımızı lanse ettik. 2014 yılının ilk 9 ayında, yeniden konumlandırma ve Hediye Para ile önemli bir alışveriş cirosu artışı yakaladık. Programımızın başarılı sonuçlarını takip ediyoruz ve 2015 yılında da sektöre bu program aracılığı ile 80 milyon TL'yi asan katkı yapmayı hedefliyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Finansçı Perakendecinin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement