Finike Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Finike Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

Finike Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nagihan Şahin'den mazbatasını alarak görevine başladı.

03.04.2014 14:56  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nagihan Şahin'den mazbatasını alarak görevine başladı. Finike Kaymakamlığı önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla birlikte belediye binasına kadar yürüyerek giden Başkan Sarıoğlu, burada düzenlenen kutlama törenine katıldı. Değişim ve gelişimden yana olan seçmenler sayesinde her iki kişiden birinin oyunu alarak seçimi kazandıklarını belirten Sarıoğlu, seçim çalışmaları sırasında verdikleri sözlerin arkasında olduklarını kaydetti.

'HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM'

Başkan Sarıoğlu, asla ayırım yapmadan tüm vatandaşların ve 'kimsesizlerin' belediye başkanı olacağını söyledi. Sırtına çok büyük bir sorumluluk yüklendiğini anlatan Sarıoğlu, Finike'nin ihtiyaçları var dedik. Hak ettiği yerde değil dedik. İlçenin gelişmesi için sizlerde bizlere inandınız. Çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza verdiğimiz sözleri biliyorum. İlçeyi hak ettiği noktaya getirmek için çalışacağız. Buradan bunun sözünü veriyorum. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

'KARA KAPLI DEFTER DÖNEMİ KAPANDI'

Kara kaplı bir defterinin olmadığını, parti ayrımı gözetmeden, sağcı- solcu demeden, oy verdi- vermedi hesabı yapmadan, kin, nefret gütmeden herkesi kucaklayacağını kaydeden Kaan Osman Sarıoğlu, Ben birileri gibi kara kaplı defter hiç tutmadım. Finike'de, artık kara kaplı defter dönemi, açılmamak üzere bitti. Biz herkesin belediye başkanı olacağız dedi.

Sarıoğlu'nun konuşmasının ardından dua okundu ve kurban kesildi. Başkan Sarıoğlu ve eşi Dilek Sarıoğlu, program sırasında vatandaşların tebriklerini kabul etti. Daha sonra belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte makam odasına çıkan Sarıoğlu, bir süre kendisini ziyarete gelenlerle sohbet etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Finike Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement