Fiorentina'dan Inter'e Ağır Darbe - Son Dakika
Spor

Fiorentina'dan Inter'e Ağır Darbe

Fiorentina\'dan Inter\'e Ağır Darbe

İtalya'da ligin zirvesinde bulunan Melo'lu ve Mancini'li Inter, konuk ettiği ikinci sıradaki Fiorentina'ya 4-1 yenildi ve liderlik koltuğu el değiştirdi.

28.09.2015 00:57  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 6. haftasında ligin zirvesinde bulunan Inter, konuk ettiği ikinci sıradaki Fiorentina'ya 4-1 yenildi ve liderlik koltuğu el değiştirdi.

FIORENTINA HIZLI BAŞLADI

Serie A'nın ilk 5 haftasında 5 galibiyet alarak son yılların en iyi sezon başlangıcını yaşayan Inter, bu akşam sahasında beklemediği farklı bir yenilgi aldı. Zirvedeki iki ekibin mücadelesinin hemen başında Fiorentina, penaltı vuruşu kazandı. Josip Ilicic, 4. dakikada penaltıdan attığı golle takımını, Inter karşısında 1-0 öne geçirdi.

KALINIC HAT-TRICK YAPTI

Maçın 18. dakikasında gelişen bir başka konuk takım atağında Hırvat golcü Nikola Kalinic, farkı 2'ye çıkaran golü attı.Bu golden sadece 5 dakika sonra tekrar sahneye çıkan Kalinic, kendisinin ikinci, takımının da üçüncü golüne imzasını atarak, 23. dakikada skoru Fiorentina lehine 3-0'a getirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarının 60. dakikasında ev sahibi Inter, Mauro Icardi ile skoru 3-1 yapsa da Fiorentina bu gole 76. dakikada Hırvat golcüsü Kalinic ile karşılık verdi. Nikola Kalinic, maçta hat-trick yaparak maçın adamı olurken, Fiorentina deplasmanda 4-1 yendiği Inter'den liderlik koltuğunu da averajla aldı.

INTER İLK KEZ YIKILDI

Inter ise seyircisi önünde aldığı farklı mağlubiyetle bu sezonun ilk yenilgisini de yaşamış oldu.
Bu arada, Inter'de Miranda, 31. dakikada gole giden Kalinic'i faulle durduğu için doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Ligin 6. haftası, yarın oynanacak Frosinone-Empoli ve Atalanta-Sampdoria maçları ile tamamlanacak.

6. haftada şu ana kadar oynanan 8 karşılaşmadan alınan sonuçlar şöyle:

Roma-Carpi: 5-1

Napoli- Juventus: 2-1

Genoa- Milan: 1-0

Torino- Palermo: 2-1

Sassuolo-Chievo Verona: 1-1

Hellas Verona- Lazio: 1-2

Bologna-Udinese: 1-2

Inter-Fiorentina: 1-4

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fiorentina'dan Inter'e Ağır Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement