Fiorentina, Gomez'in Sözleşmesinin Feshedilmesi Teklifini Reddetti - Son Dakika
Spor

Fiorentina, Gomez'in Sözleşmesinin Feshedilmesi Teklifini Reddetti

Fiorentina, Gomez\'in Sözleşmesinin Feshedilmesi Teklifini Reddetti

İtalyan Ligi'nde Fiorentina, Mario Gomez'in bonservisinin %40'lık bölümünün feshedilmesi talebini reddetti.

21.04.2016 08:51  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Mario Gomez'le ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon sonunda Gomez'in istemesi durumunda 1000 Euro verip bonservisini Fiorentina'dan alma hakkına sahip Beşiktaş, oyuncunun bir başka takıma satılması halinde bonservisin yüzde 40'lık kısmını İtalyan temsilcisine verecek.

Konuyla ilgili Football Italia'da yer alan habere göre Gomez'in menajeri, Fiorentina ile görüşüp kontratının feshedilmesini istedi. Ancak Fiorentina, yüzde 40'lık hakkını kaybetmemek için bu teklifi reddetti.

1+1 YILLIĞINA KİRALANMIŞTI

Haberde, Beşiktaş'ın Gomez'in haklarını alıp, başka bir takıma yüksek bonservisle satma ihtimali üzerinde de durulurken, menajerin bu sebeple Fiorentina'dan fesih talebinde bulunmuş olabileceği öne sürüldü.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş geçtiğimiz sezon uzun uğraşlar sonrasında Mario Gomez'i kadrosuna dahil etmişti. İtalyan ekibi Fiorentina ile yapılan kıran kırana pazarlıklar sonrası Alman golcü 1+1 yıllık olmak üzere 2 yıllığına kiralanmıştı.

22 GOLLE ZİRVEDE

Bu sezon Beşiktaş'ın zirve yarışında varolmasında en önemli isimlerden birisi olan Gomez, attığı 22 golle büyük pay sahibi oldu. Kartal'ın santrforu, gol krallığı yarışında da ilk sırada yer alıyor.

Beşiktaş, ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi de yakın bir süre önce yaptığı açıklamada, "Mario Gomez düşünmek için bizden biraz daha ek süre istedi" diyerek, Alman golcünün yaşadığı kararsızlığı aktarmıştı.

Son Dakika Spor Fiorentina, Gomez'in Sözleşmesinin Feshedilmesi Teklifini Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SEDAT: ŞANPİYON OLAMAMAK ZOR TABİ 2 3 Yanıtla

Advertisement