Firara Kalkışan Hükümlüyü Yakalamak İçin 3. Kattan Atladı - Son Dakika
Güncel

Firara Kalkışan Hükümlüyü Yakalamak İçin 3. Kattan Atladı

Ankara Sincan Cezaevi'nde yatan ve üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulanan hükümlü bulunan H.Ö, diş tedavisi maksadıyla gittiği sağlık merkezinin 3'üncü katından atlayarak firar etmeye çalıştı.

10.04.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sincan Cezaevi'nde yatan ve üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulanan hükümlü bulunan H.Ö, diş tedavisi maksadıyla gittiği sağlık merkezinin 3'üncü katından atlayarak firar etmeye çalıştı. Durumu fark eden devriye komutanı Uzman Jandarma A.S., hükümlüyü yakalamak için peşinden atladı. Olayda, firar etmeye çalışan hükümlü ile devriye komutanı Uzman Jandarma A.S. hafif şekilde yaralandı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sincan Cezaevi Jandarma Tabur Komutanlığınca, Ceza İnfaz Kurumunda yatan ve adam öldürme ve çeşitli suçlardan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalısı bulunan hükümlü H.Ö. diş tedavisi maksadıyla 08 Nisan 2015 tarihinde, yeterli kuvvetteki sevk devriyesi ile 75'inci yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine sevk edildi.

Kelepçesiz tedavi isteyen doktorun iyi niyetini suiistimal eden hükümlü, Sağlık Merkezinin 3'üncü katında bulunan kliniğin penceresinden aniden atlayarak firara teşebbüs etti. Kapı önünde bekleyen ve durumu çok kısa bir sürede fark eden Devriye Komutanı, 3'üncü katta bulunan aynı pencereden,atladı. ardından havaya 2 el ateş etti. Firar girişimini sürdüren H.Ö.'yü hızlı davranması neticesinde, hastanenin arka bahçesinde iken yakaladı.

Olayda, hükümlü H.Ö. ile devriye komutanı Uzman Jandarma A.S. hafif şekilde yaralandı. Firara girişimi olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı adli tahkikat başlattı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Firara Kalkışan Hükümlüyü Yakalamak İçin 3. Kattan Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement