İzmir'de Firari Asker Kovalamacada Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Firari Asker Kovalamacada Yakalandı

İzmir\'de Firari Asker Kovalamacada Yakalandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, polis tarafından evinde yakalanan asker kaçağı 23 yaşındaki H.İ.T. jandarmaya teslim edileceği sırada bir kez daha kaçtı.

02.07.2014 10:25  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, polis tarafından evinde yakalanan asker kaçağı 23 yaşındaki H.İ.T., jandarmaya teslim edileceği sırada bir kez daha kaçtı. Uzun süren kovalamacanın ardından güçlükle yakalanabilen H.İ.T., jandarmaya teslim edildi.

Torbalılı 23 yaşındaki H.İ.T., İstanbul'daki usta birliği Kartal İkinci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan geçen 15 Haziran'da firar etti. 9 aylık askerin çarşı iznine çıktığı ancak geri dönmediği belirtildi. Aranan H.İ.T.'nin memleketine döndüğünü belirleyen ekipler, harekete geçti. Torbalı'ya bağlı Muratbey Mahallesi'ndeki evine giden polis ekipleri, H.İ.T.'yi burada yakaladı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen H.İ.T., teslim edileceği sırada bir kez daha kaçtı. Jandarma ve polis firari erin peşine düştü. Uzun süren kovalamacanın ardından Hükümet Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi kavşağında yakalanabilen H.İ.T., jandarmaya teslim edildi. H.İ.T.'nin daha önce de askerden firar ettiği ifade edildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Firari Asker Kovalamacada Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement