AK Parti'li Fırat Çelikhan'da Seçim Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Fırat Çelikhan'da Seçim Çalışmalarına Katıldı

AK Parti\'li Fırat Çelikhan\'da Seçim Çalışmalarına Katıldı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Çelikhan Belediye Başkan Adayı Mustafa Bulut'a destek vermek amacıyla ilçeye ziyarette bulundu.

26.03.2014 09:49  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Çelikhan ilçe Belediye Başkan adayı Mustafa Bulut'a destek vermek amacıyla ilçeye ziyarette bulundu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Çelikhan girişinde AK Parti Çelikhan Belediye Başkan adayı Mustafa Bulut ve partililer tarafından karşılandı. Milletvekili Fırat, ilçe esnafı ve halkını ziyaret etmeden önce AK Parti Çelikhan Seçim Bürosu önünde partililerle bir araya geldi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti için bir oyun bile çok değerli olduğunu ifade eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, "AK Parti yerel seçimlerde çok güçlü çıkmalı, memleketimiz ve ülkemiz için çok önem arz etmektedir. Büyüyen gelişen Türkiye'miz için 30 Mart yerel seçimlerde hizmet anlayışı güz önünde bulundurarak oy verirseniz AK Parti Türkiye'mizi daha iyi seviyelere getireceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra AK Parti Çelikhan Belediye Başkan adayı Mustafa Bulut ve partililer, ilçe halkını ve esnafını ziyaret etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Fırat Çelikhan'da Seçim Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement