Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Iğdır’daki ülkücüler, Ege Üniversitesi’ndeki olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kıldı.

23.02.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'daki ülkücüler, Ege Üniversitesi'ndeki olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Iğdır Ülkü Ocakları üyesi grup, düzenlenen etkinlik kapsamında Şehit Mehmet Çavuş Anıtı önünde toplandı. Burada yakalarına Çakıroğlu'nun fotoğraflarını takan grup, gıyabi cenaze namazı için Türk bayrağına sarılı tabut önünde saf tuttular. Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından bir açıklama yapan Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, Çakıroğlu'nu yaralayan saldırganların ambulansın olay yerine gelmesini de geciktirdiğini savundu. Çakıroğlu'nun aşırı kan kaybettiğini belirten Gürel, "Ülkücü hareketin mensupları olarak, şehit olan kardeşimizin acısını en derinden hissediyoruz. Bir ölüp, bin dirileceğiz. Bir gidip, bin geleceğiz. Kardeşimizin acısını her zaman yaşayacak ve bu kutlu mücadelemizi de sürdüreceğiz" dedi.

Gürel, bölücü terör örgütü mensuplarının her alanda rahatlıkla faaliyetlerde bulunduğunu vurgulayarak, "Şımartılan ve her türlü küstahlığına göz yumulan bölücü örgüt, her yerde kan akıtmaktadır. Bu süreç çözüm değil, çözülme sürecidir. Öğrencilikle ve insanlıkla alakası olmayan caniler, her gün olay çıkarmaktadır" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından Ülkücü Yemini eden grup, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement