Fırat Yılmaz Çakıroğlu' ve Hocalı Katliamı Yürüyüşünde Arbede - Son Dakika
Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu' ve Hocalı Katliamı Yürüyüşünde Arbede

Fırat Yılmaz Çakıroğlu\' ve Hocalı Katliamı Yürüyüşünde Arbede

Ege Üniversitesi’nde yaşanan olaylar sonucunda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Hocalı Katliamı için Eskişehir’de düzenlenen yürüyüşte yanlış anlaşılma nedeniyle bir kişi darp edildi.

22.02.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi'nde yaşanan olaylar sonucunda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Hocalı Katliamı için Eskişehir'de düzenlenen yürüyüşte yanlış anlaşılma nedeniyle bir kişi darp edildi.

Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylar sonrasında hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Hocalı Katliamı için Eskişehir Türkçüler Derneği'nin düzenlediği yürüyüşe, Ülkü Ocakları da destek verdi. Yürüyüş sırasında göğsünün üzerine Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun fotoğrafının bulunduğu öğrenilen yabancı uyruklu bir kişinin yaptığı hareketi yanlış anlayan grup, duruma tepki gösterdi. Yabancı uyruklu kişi darp edilirken, polis ekipleri tarafından kurtarılarak gruptan uzaklaştırıldı. Grupta bulunan bazı kişilerin yanlış anlaması sonucunda yabancı uyruklu şahsa saldırmasına ise yine aynı grup içinde bulunanlardan bazıları tepki gösterdi. Grup daha sonra Fırat Yılmaz Çakıroğlu için kılınacak gıyabi cenaze namazı için Reşadiye Camii'ne yürüdü. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fırat Yılmaz Çakıroğlu' ve Hocalı Katliamı Yürüyüşünde Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement