Fırıncılar Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Fırıncılar Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti

Fırıncılar Başkan Çetinkaya\'yı Ziyaret Etti

Kumluca ilçesinde faaliyette bulunan fırın sahipleri, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

17.10.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca ilçesinde faaliyette bulunan fırın sahipleri, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

Kumluca'da faaliyet gören fırın işletmecileri, Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek, sorunlarını paylaştı.

Fırıncılar adına konuşan Mustafa Çetintürk, ilçede 19 ekmek üretimi yapan fırın bulunduğunu, bu fırınların kapasitesine göre günde yaklaşık 50 bin civarında ekmek ürettiklerini söyledi.

Halkın daha sağlıklı, kaliteli ekmek tüketebilmesi için çalıştıklarını ifade eden Çetintürk, bu sırada bazı olumsuzluklar yaşadıklarını bu olumsuzlukları da birlikte çözerek daha güzel ve sağlıklı hizmet etmek istediklerini belirtti.

Çetinkaya da ziyaret dolayısıyla fırın sahiplerine teşekkür etti. Fırınların ve işletmecilerin halkın en önemli temel ihtiyacı olan ekmek üretimi yaptıklarını, bu konuda halk sağlığını doğrudan ilgilendirmesi dolayısıyla çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Fırın sahiplerini üretimdeki sağlık konusunda dikkat kadar dış faktörlerden de etkilediğini belirten Çetinkaya, şu bilgileri aktardı: "Ekmek üretimi son derece kutsal ve önemli bir iştir. Sizin en güzel çıkış yolunuz hem sağlıklı üretim yapmanız hem de kaliteyi yakalamanızdan geçiyor. Çünkü halk her şeyden ödün verebilir ama sağlık ve kaliteden asla ödün vermez. Ben ilçemizdeki fırınların bu konularda gayretli olduklarını görüyorum. Yaşadığınız sıkıntıları da öncelikle birlik olarak daha kolay çözebilirsiniz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fırıncılar Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement