Fırtına İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Fırtına İstanbul'da

Fırtına İstanbul\'da

İstanbul'da bu yıl ilki gerçekleşen "Trabzon Günleri" etkinlikleri, Feshane Kongre ve Kültür Merkezi'nde başladı.

23.02.2013 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikler, "Trabzon Fırtınası İstanbul Feshane'de Esecek" sloganıyla 24 Şubat'a kadar devam edecek.

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Kemal Çebi, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan ve CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Cirav, "Trabzon Günleri" etkinliği açılışına katıldı. Açılış öncesinde yöresel zenginlikleri yansıtan standları ilgiyle gezen CHP'liler, vatandaşlarla da sohbet etti.

Canalioğlu: Bize her yer Trabzon

"Bize her yer Trabzon, İstanbul da" sözleriyle programın açılışında konuşan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, bu tür etkinliklerin Trabzon'un tarihini ve geleneklerini paylaşmada geçmiş ile gelecek arasında bir köprü olduğunu ifade etti. Trabzon'un tarihin her döneminde ülke gelişimine katkı sağlayan bir kent olduğunu belirten Milletvekili Canalioğlu, "Ülkemizin milli birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeyen bir milletin çocuklarıyız. Bu kentin çocukları olarak yaptığımız çalışmaları ve bu gelişimleri paylaşmak en büyük arzumuzdur" şeklinde konuştu.

Son dönemlerde Trabzon ismi üzerinden yanlış algılar yaratıldığına işaret eden CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise, Trabzon'un, Kahraman Maraş ve Şanlıurfa'ya da stantlarında yer vermesinin kardeşlik kültürüne verdiği değerin göstergesi olduğunu ifade etti. Programa, CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Bektaş Davutoğlu da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fırtına İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement