Fırtına Küçük Tekneleri Batırdı - Son Dakika
Güncel

Fırtına Küçük Tekneleri Batırdı

Fırtına Küçük Tekneleri Batırdı

Muğla'nın Fethiye, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde, saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle, yat limanı ve balıkçı barınaklarındaki bazı küçük tekneler batarken, bazı işyerlerinin de reklam tabelaları söküldü.

17.01.2016 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde, saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle, yat limanı ve balıkçı barınaklarındaki bazı küçük tekneler batarken, bazı işyerlerinin de reklam tabelaları söküldü.

Fırtınadan olumsuz etkilenen yerlerler arasında Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne bağlı Göcek Mahallesi ile Ortaca İlçesi Dalyan ve Sarıgerme mahalleleri ile Köyceğiz de yer aldı. Dün akşam saatlerinde başlayan fırtına zaman zaman şiddetini artırırken, sahil kesimlerde dalgaların boyu 4 metreyi buldu. Göcek, Dalyan ve Köyceğiz'de yat limanı ve balıkçı barınaklarında bağlı bazı tekneler su aldığından, bazılarında ise iskeleye çarştığı için hasar oluştu. Fırtına nedeniyle bazı işlerlerinin önündeki masa ve sandalyeler sürüklenirken, reklam panoları söküldü. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fırtına Küçük Tekneleri Batırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement