Fırtınaya Tutuldular - Son Dakika
Spor

Fırtınaya Tutuldular

Fırtınaya Tutuldular

27. Hafta Maçında Bordo Mavili Ekibe Kendi Sahasında 4 -1 Yenilen Hacettepe En Ağır Darbeyi Aldı. Gençlerbirliği, Cuma Günü Deplasmanda Karşılaşacağı Rakibinden Puan Almayı Başarırsa, Bu Sezon Bir İlki Gerçekleştirmiş Olacak.

16.04.2009 01:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27. hafta maçında bordo mavili ekibe kendi sahasında 4-1 yenilen Hacettepe en ağır darbeyi aldı. Gençlerbirliği, cuma günü deplasmanda karşılaşacağı rakibinden puan almayı başarırsa, bu sezon bir ilki gerçekleştirmiş olacak.

BAŞKENT’in Süper Lig ekipleri, ligin 27. haftasını 1 galibiyet ve 3 yenilgi ile kapatırken, Trabzonspor’a karşı bu sezon oynadıkları 7. maçtan da mağlup ayrılıp, başarısız tabloya yeni bir halka ekledi. 19 Mayıs Stadı’nda yapılan mücadelede, ligin dibine demir atan ve sezonun bitimini bekleyen Hacettepe, bordo mavililer karşısında 4-1 kaybederken, bu sezon Karadeniz ekibine karşı en ağır darbeyi yedi. Ankara takımları, geride kalan maçlarda toplam 3 gol atma başarısı gösterirken, kalelerinde 14 gol gördü. Gençlerbirliği, cuma günü deplasmanda karşılaşacağı rakibinden puan almayı başarırsa, bu sezon bir ilki gerçekleştirmiş olacak.

Leopar hiç gol atamadı

Trabzonspor ile Başkent temsilcileri arasında oynanan maçlarda dikkat çekici noktalardan biri, Ankaraspor’un hiç gol atamaması oldu. Mavi-beyazlılar, içerde ve dışarıda yapılan iki maçı da 2-0 kaybetti. Ankaragücü, iki mücadeleden de 2-1’lik skorla mağlup ayrılırken, Trabzon’daki ikinci karşılaşmada eski oyuncusu Umut Bulut’un uzatma anlarında attığı golle bir puandan oldu. Gençlerbirliği ilk devre 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadeleyi 1-0 kaybederken, gol yine Umut Bulut’tan geldi. Hacettepe, Erdoğan Arıca’nın takımın başında ilk kez çıktığı Trabzon’daki maçı 1-0 yitirdi. Rövanşta ise fark yedi.

3 galibiyet aldılar

2007-2008 sezonunda oynanan maçlarda, Başkent ekipleri Trabzonspor’a karşı çok daha başarılı bir performans gösterdi. Toplam 8 maçta Karadeniz temsilcisinin 3 galibiyetine, Ankara takımları da 3 galibiyet ile karşılık verdi. 2 maç da berabere tamamlandı. Önceki sezon yapılan maçlarda alınan sonuçlar tablodaki gibi.

BAŞKENT’İN MAÇLARI

á Trabzonspor-Ankaragücü: 0-0

á Ankaragücü-Trabzonspor: 0-2

á Gençlerbirliği-Trabzonspor: 2-1

á Trabzonspor-Gençlerbirliği:0-0

á Trabzonspor-Ankaraspor: 2-1

á Ankaraspor-Trabzonspor: 1-0

á G.Oftaş-Trabzonspor: 0-2

á Trabzonspor-G.Oftaş: 1-2

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fırtınaya Tutuldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement