Firuze Teyzeden Başkana Tarihi Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Firuze Teyzeden Başkana Tarihi Ziyaret

111 yaşındaki Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'nin en yaşlı üyesi Firuze Türköz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

12.04.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Spor Kulübü'yle yaşıt olan 111 yaşındaki Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'nin en yaşlı üyesi Firuze Türköz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Kazancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaşlılar Derneği'nin en yaşlı üyesi 111 yaşındaki Firuze Türköz ile birlikte Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan 111 yaşındaki Firuze Türköz, Başkan İmamoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.

Beylikdüzü'nde amaçlarının Beşiktaş taraftarlarını aynı çatı altında toplamak ve sosyal etkinlikler oluşturmak olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Ahmet Kazancıoğlu, "Başkanımıza tam destek olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz. Biz Beylikdüzü'nün ilk taraftar derneğiyiz. Kentimize kültürümüzü aşılamak istiyoruz" diye konuştu.

"Derneklerimizle sosyal çalışmalarımız olacak"

Taraftar derneklerinin sosyal sorumluluk noktasında önemli bir misyon taşıdığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'ni atmış olduğu önemli adımlarından dolayı kutluyorum. Amacı hizmet olan derneklerimizle Beylikdüzü'nde birçok sosyal sorumluluk projesi içerisinde bir arada olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Firuze Teyzeden Başkana Tarihi Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement