Fizyoterapist Gencer Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Fizyoterapist Gencer Toprağa Verildi

İstanbul'da, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü çıkışında seyir halindeki aracın ön camına nereden geldiği belli olmayan taşın çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastanede yaşamını yitiren 7 aylık hamile fizyoterapist Hülya Erşah Gençer'in (40) cenazesi, Çanakkale'de toprağa verildi.

12.01.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü çıkışında seyir halindeki aracın ön camına nereden geldiği belli olmayan taşın çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastanede yaşamını yitiren 7 aylık hamile fizyoterapist Hülya Erşah Gençer'in (40) cenazesi, Çanakkale'de toprağa verildi.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde fizyoterapist olarak çalışan Gençer'in cenazesi, memleketi Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesine getirildi.

Cenaze törenine, Gençer'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra iş arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Gençer'in eşi Mehmet Ümit Gençer, taziyeleri kabul etti.

Gençer çiftinin, annesinin karnında hayatını kaybeden bebeğe "Mercan" ismini koymayı planladıkları öğrenildi.

Hülya Erşah Gençer'in cenazesi, Karabiga Ulu Cami'de kılınan namazın ardından Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fizyoterapist Gencer Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.


Advertisement