Flamingolar Bodrum'dan Ayrılmadı - Son Dakika
Güncel

Flamingolar Bodrum'dan Ayrılmadı

Flamingolar Bodrum\'dan Ayrılmadı

Muğla'nın Bodrum İlçesi yakınlarındaki Tuzla sulak alanına kasım ayı başında gelen flamingolar havaların da güzel gitmesi nedeniyle sulak alandan ayrılamadı.

06.04.2014 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi yakınlarındaki Tuzla sulak alanına kasım ayı başında gelen flamingolar havaların da güzel gitmesi nedeniyle sulak alandan ayrılamadı. Göltürkbükü Beldesi'ndeki Akdeniz Gölü'ne de gelen flamingoları görmek isteyenler gölün çevresine akın etti.

Bodrum'a 15 kilometre uzaklıktaki Tuzla sulak alanına kasım ayı başında gelen flamingoların sayısı gittikçe arttı. Tuzla sulak alanının yanısıra Göltürkbükü Beldesi'ndeki Akdeniz Gölü'ne de hafta sonunda gelen flamingoların bölgedeki sayısının 4 bine ulaştığı belirtildi. Tuzla ve Akdeniz Gölü'nde 120'ye yakın kuş ve balık türü ile birlikte beslenen flamingoların ortaya koyduğu manzarayı izlemek için Bodrumlular bölgeye akın etti.

Sulak alan üzerinde uzun uzun yürüyüşler ve uçuşlar yaparak kendilerini ziyarete gelenlere gösteri ziyafeti çeken flamingoların konaklama süresinin uzaması yöre halkı tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı

FOTOĞRAFLAR

Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Flamingolar Bodrum'dan Ayrılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement