TEM Otoyolu'nun GOP Mevkiinde Şüpheli Paket Alarmı! - Son Dakika
3.Sayfa

TEM Otoyolu'nun GOP Mevkiinde Şüpheli Paket Alarmı!

TEM Otoyolu\'nun GOP Mevkiinde Şüpheli Paket Alarmı!

TEM Otoyolu'nun Gaziosmanpaşa mevkiinde yol kenarında bulunun şüpheli bir paket polisi alarma geçirdi. Otoyolun her iki yönü 15 dakika trafiğe kapatıldı. Yapılan incelemede şüpheli paket temiz çıktı.

01.05.2016 17:14  Güncelleme: 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevki Edirne istikametinde yüzleri maskeli kişilerin bıraktığı şüpheli paket ve tüp, polisi alarma geçirdi. İnceleme sebebi ile TEM otoyolu kısa süreli çift taraflı tarafiğe kapatıldı.
Gaziosmanpaşa sapağı yakınlarında 16.00 sıralarında TEM'e inen yüzleri maskeli kişiler, yaktıkları lastikleri yola atıp TEM'i kapatmak istedi. Yol kenarındaki çukura şüpheli paket, tüp ve pankart bırakan şüpheliler, yolu kapatamayınca olay yerinden yaya olarak kaçtı.

TEM ÇİFT YÖNLÜ KAPATILDI

TEM'de eylem ihbarı üzerine bölgeye zırhlı araçlarla polis ekipleri sevk edildi. Pankart kaldırılırken, yol kenarındaki küçük çaplı yangın da söndürüldü. Yeşillikler arasında bir tüpün bırakıldığını belirleyen polis, Bomba İmha ekiplerine haber verdi. Bomba İmha polislerinin ilk incelemesi sonrası tüpte herhangi bir tuzaklama olmadığı belirlendi. İnceleme sırasında olası bir patlama ihtimaline karşılık TEM Otoyolu çift yönlü araç trafiğine kapatıldı. Paketin boş olduğunun belirlenmesi ile yol tekrar trafiğe açıldı. Çalışmalar sırasında polis helikopteri de bölgede şüphelilerin yakalanması amacıyla kısa süreli keşif uçuşu yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa TEM Otoyolu'nun GOP Mevkiinde Şüpheli Paket Alarmı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Necmi : KESİN PARALELCİLER KOYMUŞTUR.VEYA ÜÇGENCİLER,YADA DİKDÖRTGENCİLER,OLMADI YAMUKÇULAR OLABİLİR. 1 0 Yanıtla
  • eeee: şu izmirde kızlı erkekli don paça kaldıkları haberi niye yok chp li ankutların halini görmek lazımdı 1 0 Yanıtla

Advertisement