Diyarbakır'da Trafik Kazası: 6 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Diyarbakır'da Trafik Kazası: 6 Ölü, 4 Yaralı

Diyarbakır\'da Trafik Kazası: 6 Ölü, 4 Yaralı

Diyarbakır'da şarampole devrilen minibüste bulunan 3'ü çocuk 6 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Ailenin sokağa çıkma yasağının kalktığı Yüksekova'ya döndüğü ortaya çıktı.

05.06.2016 08:00  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'dan Hakkari'ye giden 30 yaşındaki Sadık Salar'ın kullandığı 30 E 1073 plakalı minibüs, Diyarbakır- Şanlıurfa kara yolunun 30. kilometresindeki Kaldırım Mahallesi yakınlarında şarampole devrildi.

3'Ü ÇOCUK 6 KİŞİ ÖLDÜ

Edinilen bilgilere göre kaza, Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunun 30. kilometresinde Karayakup köyü yol ayırımında meydana geldi. Şanlıurfa yönünden Diyarbakır'a gelen S.S. yönetimindeki 30 E 1073 plakalı minibüs yoldan çıkarak menfeze çarptı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, hurdaya dönen minibüsteki aynı aileden sürücü S.S. ve 3'ü çocuk toplam 6 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan 4 kişi de helikopter ambulansla ve karadan bölgeye sevk edilen ambulanslarla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

EŞYALARI ETRAFA SAÇILDI

Kaza yapan minibüs hurdaya dönerken, minibüs içerisinde bulunan ev eşyaları, çocuk oyuncakları, sebze ve meyveleri etrafa saçıldı. Etrafa dağılan eşyalar arasında çocuk bisikletleri, bebek maması ve önlüğü, ekmek parçaları, kıyafetlerin olduğu görüldü. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hakkari nüfusuna kayıtlı yaralı ve ölenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YÜKSEKOVA'YA DÖNÜYORLARDI

Kazada ölen ve yaralanan Sağlar ailesinin fertlerinin Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 6 kilometre uzaklıktaki Aşağı Güveç köyünde yaşadıkları ortaya çıktı. Yüksekova'da kazılan hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için 13 Mart'ta sokağa çıkma yasağının getirilmesiyle birlikte Salar ailesinin Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki yakınlarının yanlarına gittikleri belirtildi.

Ailenin Yüksekova'da sokağa çıkma yasağının 30 Mayıs günü saat 06.00 ile 20.00 arasında kaldırılmasının ardından ilçedeki evlerine dönmek üzere Dörtyol'dan minibüsle evlerine gitmek üzere yola çıktıkları ortaya çıktı.

Kaza, Salar ailesinin oturduğu Yüksekova'nın Aşağı Güveç köyünde büyük üzüntüye neden oldu.

Kaza yerinden fotoğraflar:




Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Diyarbakır'da Trafik Kazası: 6 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Seda_42: Başsağlığı diliyorum diyarbakir 44 10 Yanıtla Vatandaş: pkklı lar azalıyor diyemi soyunuz kurusun İnşaallah 49 1 diyarbakır: eyvallah kardeşim sagol 12 8
  • Bozkurt : Ölenler Türk ise Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun 7 41 Yanıtla Amedli: Mecbur muyuz bu zihniyetle birlikte yaşamaya? soruyorum herkese. Adam gibi cevap verin. 10 1
  • Vanli: Amed basiniz sagolsun 23 13 Yanıtla
  • TÜRK YAZIYOR: ALLAH RAHMET EYLESİN TÜRK KÜRT EBEDİYEN KARDEŞTİR MEKANLARI CENNET OLSUN. 15 15 Yanıtla
  • Vatandaş: Bu ölenler Devletini milletini seven kürtler ise ALLAH rahmet eylesin yok Din düşmanı devlet düşmanı HDPKK yandaşı ise bu tip insanlara Allah daha çok kaza bela versinde bu ülkeden temizlensinler. Bunlar bu ülkenin başına her zaman belalar Allahtan dileğim umarım belalarını verir 10 18 Yanıtla
  • Süleyman vardar: Allah rahmet eylesin ?? 10 4 Yanıtla
  • İ+4: Her vicdan sahibinin başı sağ olsun 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement