Beton Santralinde Korkunç Kaza! Tonlarca Çakıl İşçilerin Üzerine Çöktü:2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Beton Santralinde Korkunç Kaza! Tonlarca Çakıl İşçilerin Üzerine Çöktü:2 Ölü

Beton Santralinde Korkunç Kaza! Tonlarca Çakıl İşçilerin Üzerine Çöktü:2 Ölü

Kartal Beton Santrali'nde onlarca ton kum ve çakıl bulunan hazne, 4 metre aşağıdaki 2 işçinin üzerine çöktü. 2 işçinin de cansız bedenine ulaşıldı.

30.06.2016 16:22  Güncelleme: 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Kartal Çavuşoğlu Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde bulunan Kartal Beton Santrali'nde onlarca ton kum ve çakıl bulunan hazne, 4 metre aşağıdaki 2 işçinin üzerine çöktü.

İŞÇİLERLE POLİS ARASINDA ARBEDE

İtfaiye ve kurtarıcı ekipleri iki işçiyi kurtarmaya çalıştı. Sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi. Bu arada, santraldeki işçilerle polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

2 İŞÇİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

İtfaiye ve kurtarma ekiplerinin 3 saati aşkın süren çalışması sonucunda 2 işçinin cesedine ulaşıldı. Hayatlarını kaybeden işçilerin cenazesi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beton Santralinde Korkunç Kaza! Tonlarca Çakıl İşçilerin Üzerine Çöktü:2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dizayn ofis: her önüne gelen beton santrali yapıyor, kontrol yok.MAliyet baskısından üreticide en ucuzuna kaçıyor oluşabilecek kullanım hataları öngörülerek dizayn yapılmış olmalıydı. olay yeri bozulduğundan kaza sebebininde bulunması çok zor. Ama santral üreticilerine bir denetim olmadıkça milyon liralık tesisi 3 kaynakçı yapabiliyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement