Flaş ! Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölümde Brandon'a Şok - Son Dakika
Soğuk Haber

Flaş ! Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölümde Brandon'a Şok

Flaş ! Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölümde Brandon\'a Şok

Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümde flaş olaylar. Polat Alemdar Brandon'a hayatının şokunu yaşatmaya hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümden detaylar..

05.02.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölüm ilk görüntüleri. 10 yılı aşkın süredir yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 245.yeni bölümüyle ekranlarda. Dizinin yeni bölümünde deyim yerindeyse yer yerinden oynuyor. Polat Alemdar annesinin intikamını almak için İstanbul'u yerle bir etmeye hazırdır. Brandon ve adamlarını yok etmek için önüne çıkan her engeli yakıp yıkan Polat Alemdar ve ekibi İngilizlerin hizmetkarlarını ortadan kaldırmakta kararlı. Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümde neler yaşanacak ?

Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümde Sagir, Polat'ın ve Türkiye'nin başına bela olmaya devam eder. Sagir Alemdar ve ekibine tehditler savurmaktadır. Cahit hedefine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Yüce majesteyi öldürmek için tapınakçılar arasına başarılı bir şekilde sızan Cahit, Yüce majeste olduğunu düşündüğü adamı öldürmek için harekete geçer.

Polat Alemdar annesini kaybetmenin derin acısını yaşarken dostları onu hayata döndürmeye çalışır. Brandon ve sadık hizmetçisi Can, Polat ve ekibinden kurtulmak için yeni planlamalar yaparlar. Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümde başka neler var ? Detaylar ve daha fazlası Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümde..

Son Dakika Soğuk Haber Flaş ! Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölümde Brandon'a Şok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement