Foça Basketbol 2'de 2 Yaptı - Son Dakika
Yerel

Foça Basketbol 2'de 2 Yaptı

Foça Basketbol 2\'de 2 Yaptı

Kadınlar Bölgesel Basketbol 2. Ligi’nin yeni ekibi Ekiz Yumurta Foça Basketbol, seyircisi önündeki ilk maçında Kocatürk Koleji’ni 93-36 yendi.

16.11.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Bölgesel Basketbol 2. Ligi'nin yeni ekibi Ekiz Yumurta Foça Basketbol, seyircisi önündeki ilk maçında Kocatürk Koleji'ni 93-36 yendi.

Ekiz Yumurta Foça Basketbol, Kocatürk Koleji'ni konuk edeceği maçın öncesinde sezon açılış kokteyli düzenledi. Kulübün kuruluş amacı, hedefleri ve basketbol vizyonunun anlatıldığı tanıtım filminin ardından dans gösterilerinin de yer aldığı açılış törenine Ekiz Yumurta Yönetim kurulu başkanı Hamdi Ekiz, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge de katıldı. Ekiz Yumurta Foça-Kocatürk Koleji maçını, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Hamdi Ekiz, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, Tümamiral Aydın Şirin, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri birlikte izledi.

Sezona 85-60 kazandığı Anadolu 64 galibiyetiyle başlayan Ekiz Yumurta Foça Basketbol, kendi seyircisi önünde baştan sona önde götürdüğü Kocatürk Koleji maçını da 93-36 kazanarak 2'de 2 yaptı. İlk çeyreği 27-9 önde kapatan Foça ekibi, devreyi de 54-18'lik üstünlükle kapattı. Oyun ve skor üstünlüğünü diğer periyotlarda da sürdüren ev sahibi ekip, 3. çeyreği 76-29 maçı da 93-36 üstün tamamladı ve ligde 2'de 2 yaparak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça Basketbol 2'de 2 Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement