Foça'da Kaçak Afişlere Geçit Yok - Son Dakika
Yerel

Foça'da Kaçak Afişlere Geçit Yok

Foça\'da Kaçak Afişlere Geçit Yok

İzmir’in turistik ilçelerinden Foça’da zabıta ekipleri, cadde ve sokaklarda yasal izin olmadan asılan ve görüntü kirliliğine neden olan bine yakın afiş ve ilanları topladı.

14.07.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in turistik ilçelerinden Foça'da zabıta ekipleri, cadde ve sokaklarda yasal izin olmadan asılan ve görüntü kirliliğine neden olan bine yakın afiş ve ilanları topladı.

Foça Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yasal olmayan ve çevreye asılan afişlere geçit vermiyor. Bu kapsamda ekipler, elektrik direklerine, duvarlara, ağaçlara, otobüs durakları ve kamuya ait alanlara izinsiz olarak gelişigüzel yapıştırılan afiş ve ilanları tek tek topladı.

Denetimleri aralıksız sürdürdüklerini belirten Foça Belediyesi Zabıta Amiri Şakir Özçelik, "Foça sokaklarında yasal olmayan, görüntü kirliliğine yol açan afiş ve ilanlara izin verilen alanlar dışında izin vermeyeceğiz. Söz konusu ilanları yapıştıran işyerlerine ve şahıslara tespitlerimiz doğrultusunda bundan sonra cezai işlem uygulayacağız. Kabahatler Kanunu çerçevesinde afiş asmanın cezası 208 ile 6 bin 377 lira arasında değişiyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça'da Kaçak Afişlere Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement